sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Farkkuliivi uuteen uskoon

En tiedä kiinnittikö kukaan huomiota alkuviikon postauksessa päälläni olleeseen farkkuliiviin. No mutta muistatte varmaan erityisesti viime kesältä erilaiset liivit. Oli niin nahkaista biker liiviä, farkkua, kuin mitä erilaisimpia pitsiunelmia ja kaikkea siltä väliltä. Koko kesän havittelin itselleni nahkaista liiviä tuloksetta. Mulla oli mielessä selvä visio minkä kanssa sitä pitäisin, mutta kaikilta osin sopivaa yksilöä ei vaan osunut kohdalle. Loppu kesästä kun alkoi alennusmyynnit osui silmääni tällainen valmiiksi liukuvärjätty farkkuliivi Cubuksella. Olin että Wau ei tarvitsisi itse edes ruveta sotkemaan millään klorinteilla. Niinpä nappasin kokoiseni liivin sen enempää ees sovittelematta mukaani, sillä hintaa taisi olla tuolla kokonaista 9,90. 
Käytin liiviä alkusyksystä innoissani kerran tai pari, jonka jälkeen se vaan hautautui kaapin perälle. Nyt liivi osui taas vastaan vaatehuonetta penkoessani.. Kuitenkaan se ei ollut enää lainkaan kiva kun muistin vaan tuntui kauheen raskaalta. Ensin olin ihan laittamassa sitä kirppikselle myyntiin, mutta sitten keksin että jos vähän yrittäisin muokata sitä uuteen uskoon! Halusin parittaa livin ehdottomasta maksin kanssa. Ja toisaalta mitään en ainakaan menettäisi jos yritän. Joten tuumasta toimeen ja sakset heilumaan!


Tässäpä sitten tosiaan kuvina mitä pientä muutosta päädyin liiville tekemään. Ensimmäiseksi leikkasin alareunan kokonaan pois. Jonka seurauksena helma lyheni jo huomattavasti. Tämän jälkeen kaivoin esille aiemmin joskus jo farkkushortseja kuluttaessa tutuksi tulleet raastimen. Aivan sen samaisen joka löytyy keittiöni laatikosta, millä juustoa raastan. Tämä toimi apuvälineenä reunaa purkaessa. Tarkoitus oli tehdä vastaavanlaista hapsua alareunaan mitä oli valmiiksi jo hiansuissa. Siinä jonkin aikaa raastelin (tietty myös sormet rikki) alkoi hapsuja ilmestymään. Kun niitä oli mielestäni tarpeeksi siistin ja leikkailin niitä hieman lyhyemmäsi. 


Sen ihmeempää ei tarvittukaan, vaikka mielessäni kävi muutama muukin juttu jos en olisi ollut tyytyväinen lopputulokseen. Sillä liivi näytti jo aivan erilaiselta kuin ennen. Mun mielestä tästä tuli huomattavasti näköiseni ja onkin jo tosiaan ollut pariinkin otteeseen käytössä. Nyt kuitenkin sen muutaman käyttökerran jälkeen  aloin pohtimaan että pitäisikö tätä ehkä vieläkin vaan vähän lyhentää...Ihan tuohon alimman napin reunaan asti. Mitäs sanotte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)