perjantai 23. toukokuuta 2014

Vuosi sitten Espanjan auringon alla

Matkakuume puskee nyt kyllä uhkaavasti päätään. Eikä asiaa auta yhtään horisontissa häämöttävä kesäloma. Pienenä lohdutuksena kuitenkin kelit ovat olleet täällä ihan mahtavat. Tänäänkin olen grillannut  itseäni ensin päivällä muutaman tunnin puistossa ja myöhemmin hetken aikaa parvekkeella. Kaikesta huolimatta on kuitenkin vatsanpohjassa sellainen pieni kutina että voi kun pääsisi taas jonnekin. 


Kävin eilen illalla läpi muutaman kansiollisen kuvia koneeltani. Olin ajatellut että kehittäisin joistakin suosikki otoksistani ihan vanhanajan paperiversiot. Ehdottomiin suosikki kuviini lukeutuvat nämä viime vuoden toukokuussa otetut kuvat Espanjan Torreviejassa, joista tässä aivan muutama. Olimme siellä lähes koko perheen voimin julistamassa pyöreitä vuosia. Espanjan reissun lisäksi lomailin vielä toisen rantaloman sitten heinäkuun puolivälin tienoilla Portugalissa. Tulevan kesän loma suunnitelmista ei ole vielä tietoakaan, eikä kalenterissa ole merkintään jo varatusta matkastakaan. Toiveenani olisi kuitenkin päästä jonnekin. 



Hieman olen jo tutkaillut lento tarjontaa lomani aikoihin. Josko se budjetti antaisi sen verran periksi ja kerkeäisi ihan vaikka jonkun pikavisiitin tekemään. Milanoon, Barcelonaan, Ateenaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)