perjantai 27. kesäkuuta 2014

Tuuheutta Tuubilla ponnariin

Jo ajat sitten mainitsinkin että mulla on ollut jonkun hetken testissä eräskin hiusapuväline. Tämä erittäin epäilyttävän ja eriskummallisen näköinen kapistus on ollut meinaan aivan mahtava ja ansaitsee ehdottomasti oman ylistyksensä, joten päätin sen myös tänne teille vinkata. Kyseessä on siis ponytail fixer suomeksi ponnarituubi.


Oon aiemmin tehnytkin jo näitä vaihe-vaiheelta opastuksia ja ne ovat osoittautuneet erittäin mieleisiksi, joten tässä olis nyt sitten tuubin käytöstä. Tuubin ideahan on saada aikaan mahdollisimman muhkennäköinen ponnari. Elikkä aluksi kerään osion hiuksia joiden alle tuubi "piilotetaan". Sen jälkeen on kaksi mahdollista tapaa jatkaa, joita käytän kyllä siis ihan ristiin. Niissä ei muuten ole juurikaan eroa kun että toinen on hieman työläämpi ja pysyvyys on taattu. Ensimmäinen vaihtoehto on asettaa tuubi ihan itsessään päätä vasten ja kerätä hiukset vaan ylös ponnarille. Toinen tapa on tehdä pieni apuponnari ja pujottaa tuubi reiän kautta. Itse kieputtelen muutaman kerran hiusta pujottamista helpottaakseni. Sitten kun se tuubi on tukevasti hiusten seassa vapaana roikkuvat hiukset kerätään kasaan ja nostetaan ponnariksi. Ja Täydellinen tuuhea ponnari on valmis! 


Sitten vielä hieman vertausta ;)  Eka kuvassa on päässä tuubi sekä vielä lisää buustia tuomassa tuollainen kierreponnari kun taas toisessa kuvassa on ihan vaan tavallinen ohut saumaton pompula. 
On meinaan näkyvä ero! 
Tuubi vs. Tavallinen
Loppuun vielä kerrottakoon sen verran että olen tän Glitteristä ostanut (niinkun aikas paljon muutakin kaikkee hehheh) ja hintaa oli muistaakseni vähän alle kymppi. Kiinnostaisi kyl ehdottomasti kuulla jos joltain muulta löytyy tällaista kotoo, että mitäs olette tykänneet tai jos tästä nyt joku innostui niin aivan mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)