keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kesäretkellä

Tässä hymyssä suin katselen viikonloppuna otettuja kuvia kun yksi parhaistani täytti jälleen kerran vuosia. Mutta ennen niitä palataan vielä viikon takaiseen. Otin pari ihanaa tyttöstä autoni kyytiin ja suunnattiin pienelle kesäretkelle Pälkäneen suuntaan. Määränpäänä oli Rönnvikin viinitila, mistä lähdimme ostamaan illanistujais viinejä tätä nyt tulevan viikonlopun mökkireissua varten. 

Valittiin maistettavaksi neljää eri viiniä. Itse tyydyin lähinnä vaan ostajan ja kuskin rooliin, sillä nuha oli tuolloin vielä niin kova etten olisi maistanut muutenkaan mitään. Mutta koska ostamaan oltiin lähdetty niin nuha taikka ei tyhjin käsin kotiin ei lähdetty. Mukaan lähti kaksi pulloa toinen valkoviiniä, joka oli tehty viherherukasta ja toinen punaista mustista viinimarjoista. Vaikka sitä jotenkin vois kuvitella että tuollaisethan maksaa aivan maltaita niin toisin on molemmat pulloista olivat noin kympin luokkaa eli mielestäni ihan kohtuu hinnoissa mennään. Ensimmäisenä viineistä mainittu on tarkoitus viikonloppuna avata kunhan vaan muistan ottaa pullonkorkinavaajan mökille matkaan mukaan. Kotimatkalla pysähdyttiin vielä muutamaan otteeseen ensin hieman pälyilemään maisemia ja sittemmin kahville Strutsi tilalle. Kaiken kaikkiaan oli oikein onnistunut pikku reissu ja aurinkoinen tosin hieman viileä kesäpäivä! :)

Näissä tunnelmissa toivotankin oikein ihanaa keskiviikkoiltaa! Toivottavasti alkanut viikko on lähtenyt kaikinpuolin hyvin käyntiin ;) 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)