keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Summer is back so also I

Huomaamattani pidin tässä taas pienen kesäloman blogin parista, sillä viikonloppuinen mökkireissu venyi omalla painollaan nelipäiväiseksi. Melkein kellään ei tuntunut olevan kiire minnekään, joten päätettiin pidentää mökillä oloa loistavan kelin vuoksi maanantai-iltaan saakka. Eilinen menikin sitten voimia keräillessä viltillä makoillen sekä huisin viihdyttävää jalkapallo-ottelua katsellessa. Aamulla kipaisin kaupasta evääksi kesän ensimmäiset kirsikkani, jotka ovat kyllä näin tuoreena suurta  herkkuani. 
Pakkasin mukaani vielä aurinkoöljyn sekä kasan vanhoja lehtiä ja suuntasin lähi puistoon nurmikolle nauttimaan helteestä. Alkaa tuo alku kesäinen rusketuskin jo pikku hiljaa palata.


Niin kauan kun näitä helteitä riittää tuntuu jotenkin hassulta istua sisällä tässä koneella naputtelemassa kun voi vaan olla ulkosalla! Joten kuten huomata saattaa on tahti hieman hidastunut ja postaukset laahaa aika pahasti jäljessä sekä uusia ideoita tulvii tiuhempaan tahtiin mieleeni kun niitä kerkiän toteutella. Mutta niinkun se hyväksi todettu sanonta kuuluu niin hiljaa hyvä tulee ;) Taitaa olla tämä ihan yleinen ilmiö mutta mieluummin kaikessa rauhassa kirjottelen tänne ajan kanssa kun hutaisisin kiireessä väkisin joka päivä jonkun jutun. Toivottavasti siellä ruudun takana vielä porukkaa on ja jaksatte odotella juttuja!!! :) Edelleen on luonnokset täynnä lupaamiani postauksia sekä paljon muuta! Ihana on kuitenkin ollut huomata että täällä on tosi kivasti käynyt väkeä siitäkin huolimatta ettei muutamiin päiviin ole täältä päin mitään kuulunut, 
Kiitos siitä<3 

Mutta nyt siirrytäämpäs kaikki sinne television ääreen kannustamaan Hollanti jalkapallon MM-finaaliin! Terveisin yksi fani ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)