keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Festarikesä ja sen vaatetusta

Tämä kesä on ollut kyllä todellinen festarikesä! Huomaamattani sitä on tullut oltua siis ties missä. Neljät festit on kierretty ja edelleen olisi jäljellä vielä kahdet mihin olisi tarkoitus osallistua. Parin viikon päästä koittaa kovasti odotetut Weekendit ja nyt tänä viikonloppuna on vuorossa Blockfestit täällä Tampereen Ratinassa. Äskeisen viestittelyketjun innoittamana, jossa tyttöjen kanssa kuumeisesti pohdittiin mahdollista viikonlopun pukeutumista, päätin koota vähän pukeutumis-inspiraatiota etenkin tulevaa viikonloppua ajatellen, niin itselleni kuin vähän teille muillekin :)

Koska mikään kireä mekko ei tule kuuloonkaan valitsin mun rentoon festarityyliin farkkushortsia, niin revittyä kuin värillistä, lyhyttä ja off-the-shoulder toppia, seiloriraitaa, väljää maksia ja kukkapantaa. Hyvät kengät on festareilla se kaiken avain, joten korot tai sandaalit, vaikka niiden suuri ystävä olenkin, jätetään laskuista kokonaan pois! Tennarit tai baltsut ovat ihan ehdoton kenkävalinta tällaisissa kemuissa. 
Festarityylit

Maksiasu kukkaseppeleineen muistuttaa hyvin pitkälti juhannuksen asustustani. Kun taas värilliset shortsit yhdistettynä valkoisiin consseihin on lähimpänä Summersoundejen vaatetustani. Tätä viikonloppua ajatellen keskimmäinen asu miellyttää kovasti omaa silmääni, mutta tämän hetken ihastukseni off-the-shoulder toppikaan ei ole lainkaan poisluettu vaihtoehto ;)

Erityisen haastavan tämän viikonlopun vaatevalinnoista tekee se että itse esiintymislava on suuren teltan sisällä, jossa tulee olemaan to-della tukalan kuuma! Toisaalta pois lähtiessä voi käydä niin että ei välttämättä ehkä tarkenekkaan ihan niin vähissä vaatteissa joissa on alkuillasta liikkeelle lähtenyt. Mitään turhaan kun ei mukanaan viitsisi kantaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)