maanantai 4. elokuuta 2014

Kesäpäivä kaupungilla

Ihanaa maanantaita! Nyt on festarit festaroitu ja unet omassa sängyssä ovat tehneet tehtävänsä. Taas sitä ollaan täynnä tarmoa. Uusi viikko sekä uudet kujeet täältä tullaan! Yksi huikea kesäviikonloppu on takanapäin ja siitä saankin kiittää ihan parhaimpiani! :') Viikonlopun kuvasaldo on puhtaat nolla, joten näin maanantain kunniaksi sitten hieman viime viikolta kuvaa kun käytiin kaupungilla pyörähtämässä ns. treffien merkeissä! :)


 Ennen jo kaupunkiin lähtöä tiesin missä meidän pitää ehdottomasti käydä! Ja niin käytiinkin testaamassa Burrito Bar-niminen uudehko ravintola Keskustorilla. Idea täällä oli melko sama kuin vaikka Subwayssä, jossa todennäköisesti suurin osa meistä on käynyt. Itse sai valita pohjan, täytteen, lisukkeet ja kastikkeet. Mikään ketjupaikka tämä ei ole, joten tällaisiahan kuuluu tukea! Positiivisesti yllätyin ja toisestekkin aion mennä. Suosittelen kyllä lämpimästi poikkeamaan jos täälläpäin liikkuu! Vaikka tuo turjakkeeni olikin kovin epäileväinen tätä "kokeilua" kohtaan niin se vaan burrito upposi nassuun ja tuli vielä kehut perään. Massut burritoja täynnä käytiin vielä pyörähtämässä kierros maailmanpyörässä, joka osana kukkaisviikkoa komeili toisella puolella toria. Ihanan kesäpäivän kruunasi vielä kotiin lähtiessä ostettu pussillinen metrilakuja :)


Päälle pääsi tuona kesäpäivänä Lindexin tämän kesän Holly&Whyte-malliston oranssikuvioiset rennot shortsit, jotka ovat kyllä olleet kesänmittaan kovassa käytössä. Tätä ennen eivät olleet päässeet kuvattavaksi asti, mutta tuo virhe korjattiin nyt, joten luvassa hieman asukuvaa myöhemmin tällä viikolla! Mutta nyt toivotan ihanaa alkanutta viikkoa! Nautitaan auringosta vielä kun voidaan, eikö vain! ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)