perjantai 15. elokuuta 2014

Haaveena täydellinen jakku syksyksi

Nyt olisi ensimmäisen syksyisen vaatehaaveilun aika! Olen meinaan saanut nyt aikamoisen päähänpinttymän siitä että uusi jakku on syksyksi saatava. Sen tulisi olla tietynlainen ja vielä tietyn värinenkin, nimittäin burgundy. 

Inspiration Burgundy

Mielestäni jakut ja kauluspaidat kuuluvat ehdottomasti syyspukeutumiseni kulmakiviin. Sitä kun kaipaa kesähempeilyn jäljiltä jonkinlaista ryhtiä. Kauluspaitoja löytyykin jo ihan mukavasti, mutta tällainen burgundyn värinen jakku olisi oiva (lähes täydellinen) lisä tummansinisen jakun lisäksi syksyn menoihin. Yhdistäisin sen jonkun muhkean neuleen- tai vähän juhlavammin valkoisen röyhelöpuseron kanssa. Ehdottomasti myös niiden kauluspaitojen. Tämä joskus aiemmin esittelemäni Espritin vaalea kauluspaita tuli heti mieleeni puettavaksi kyseisen jakun kanssa.

Ruskea väri, nahka ja kulta ovat asusteissa kovasti mieleeni. Yhdistelisin ehdottomasti juurikin näitä elementtejä myös burgundy jakun kanssa. Viime talvena metsästelin mustia ratsastushenkisiä saappaita, mutta tämän syksyn haave olisi löytää tuon ruskean väriset nahkasaappaat tai nilkkurit monta vuotta ahkerassa käytössä olleiden kulahtaneiden saappaiden tilalle. Asustepuolelle kaipaisin kenkien lisäksi toista villaista "talvihuivia" olemassa olevan harmaan lisäksi. Ja tämän värimaailman tiimoilta mielessäni on eräskin yksilö, jota olen jo useaan otteeseen mallaillut itselleni näin virtuaalisesti. Tuo Mulberryn Jacquard Logo scarf  sopisi niin väritykseltään, materiaaliltaan kuin yleisen olemuksensa puolesta täydellisesti jakun ja ruskeiden saappaiden pariksi. Tätä kuvaa katsellessani ajatus huivista kummittelee entistä kauheammin mielessäni. Oih! Se olisi  kyllä aivan pakko saada. 

Millaisia syyshaaveita sieltä ruudun toiselta puolen löytyy? :)

2 kommenttia:

  1. Tiedän tuon tunteen, kun jotain on vaan p-a-k-k-o saada!:D Kirjottelinkin tästä aiheesta juuri tänään blogiini.. ;) Syksyä ajattelen kaipailisin kovasti tuollaisia täydellisen ruskean värisiä saappaita! Viime syksynä hakkimani nilkkurit ovat vielä todella hyvässä kunnossa, mutta ne täydelliset ruskeat saappaat uupuu kaapista edellisten mentyä rikki. Josko sellaiset osuisi vielä kohdalle kera oman kokoni!:) Kauniita juttuja olet löytänyt tähän postaukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Justiinsa luinkin sen jutun! Hep! Täällä ilmoittautuu yksi kateellinen! Saappaat kyllä niin kuuluu syksyyn, joten niiden puuttuminen on kyl todellinen aukko eli samassa veneessä ollaan ;) Alotetaan etsinnät jo nyt niin eiköhän tärppää! Tuskin ollaan ainoat ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)