lauantai 16. elokuuta 2014

Mansikkainen herkkuhetki

"Tiedän että oot siellä! Sulla on kuitenkin kokoajan puhelin siinä vieressä. Vastaa!" En pysty keskittymään kun paistan lättyjä kuului vastaukseni kun ystäväni koitti tavoittaa minua aamutuimaan. Ja tosiaan niitä lättyjä paistoinkin, ihan oikeita sellaisia. 

Koska herkuttelu viikonloppuisin on ihan ok, varsinkin näin kun loma lähentelee uhkaavasti loppuaan päätin lauantaiaamun kunniaksia paistaa kasan lättyjä. Istagrammia seuraileet (@kepponnen) varmaan huomasivatkin jo että viikko takaperin kokeilin kyseisten superhelppojen lättytaskujen tekoa. Koska ne osoittautuivat bageleiden tapaan jymymenestykseksi otettiin tänä aamuna uusinta kierros. Mitään muuta lättyjen lisäksi ei tarvita kuin tuoreita mansikoita ja halutessaan sulatettua suklaata koristeeksi. Keskelle mansikat ja lettu taitellaan kiinni tortillan tapaan.


Letyt on nyt syöty ja alankin jo valmistautua iltamenoja varten. Tänään juhlistetaan kesän ja samalla loman loppumista isolla tyttöporukalla. Luvassa on siis paljon naurua, hyvää musiikkia, tanssia ja päättömiä ideoita! ;) Ihanaa viikonloppua teille sinne ruudun toiselle puolen ja palaillaan huomenissa erään uuden ihanuuden kanssa, joka ranteessani jo keikkuukin..

4 kommenttia:

  1. Voi vitsi miten hyvännäköstä, täytyy testata! :P Liityhän mun lukijaksi, mä liityn sun heti kun pääsen kunnon koneelle, blogger ei oikein pelitä kännykästä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeileen vielä kun kohtuuhintaan tuoreita mansikoita saa! ;) Liityn! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)