maanantai 18. elokuuta 2014

Kellon kanssa ranteessa

Olen jo tovin etsiskellyt kultaista rannekorua kelloni kaveriksi ranteeseen. Cubukselta aikoinaan ostettu kultainen ketju on jo aivan menettänyt väriloistonsa (halpa kun olikin) enkä sitä enää oikein kehtaa ihmistenilmoilla käyttää lainkaan. Kaikki suosikki rannekoruni ovat hopeisia ja kynnys käyttää niitä kultaisen kellon parina on itselleni melkoisen suuri. Ajatus nahkaisesta Dimaccista konjakinruskeana on kummitellut mielessäni jo pidemmän aikaa, mutten ole vielä raaskinut kyseistä kaunokaista kotiuttaa. Ehkä jos veronpalautusrahoilla sitten ;) 

Dimaccin himoon tein kuitenkin mielestäni melkoisen löydöksen, joka on nahkainen kultaisilla yksityskohdilla varustettu ranneke. Snö of Sweden tekee mielestäni hinta-laatu suhteeltaan hyviä arkikoruja. Kyseinen merkki onkin monen vuoden ajan ollut suosikkini eikä pettänyt taaskaan. En edes tiennyt että kyseisen merkin valikoimasta löytyy mitään tämän tyylistä, joten olin aivan häkeltynyt. Love it! Hintakin oli justiinsa eikä melkein kohdillaan.


Pohdin pitkään tämän valitsemani nuden ja tummanruskean välillä, mutta lopulta päädyin tähän. Olen tosi tyytyväinen valintaani, sillä tämä sopii huomattavasti paremmin kellon kanssa nimenomaan samaan käteen kuin se tummanruskea ehkä olisi. Ja mitä muihin asusteisiin tulee nude on helppo yhdistää kaikkien etenkin ruskeiden eri sävyjen kanssa. 

Mitäs pidätte? :) 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos, itsekin pidän kovasti! Kovassa käytössä tämä onkin jo ollut ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)