maanantai 25. elokuuta 2014

Kesän parhaat hetket+mökkikuvia

Tänään on sellainen fiilis etten osaa pukea mun ajatuksia sanoiksi ja asustaa niitä haluamillani oikeilla elementeillä. Ajattelen nimittäin kesää. Kesää joka ei mennyt kaikiltaosin aivan suunnitelmien mukaan, mutta joka oli kuitenkin yksi tähän mennessä parhaista. Kaikkea muuta mitä osasinkaan odottaa! Koko edeltävä talvi oltiin suunniteltu kaikenmoista reissua ja puuhaa joka ei sitten toteutunutkaan. Niiden suunnitelmien tilalle tulikin kaikkea aivan muuta, ennalta suunnittelematonta ja aivan mahtavaa! Tein paljon juttuja joita en ole koskaan ennen kokenut mm. ajanut kartingia, lähtenyt päivän varoitusajalla roadtripille, pelannut värikuulasotaa ja tanssinut yhdet ballerinat puhki baarin tanssilattialla. Olen tavannut aivan mahtavia uusia tyyppejä ja lähentynyt muutamien ystävieni kanssa vaan entisestään.

Sateinen maanantai onkin oiva hetki muistella kesän kohokohtia, joista kovin moni on täällä jäänyt kokonaan jakamatta. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa eteenpäin kohti syksyä ja jossain määrin uusia haasteita. Osa tutusta ja turvallisesta muuttuu täysin tuntemattomaksi, sillä sisareni lähtee ulkomaille vaihtoon. Samalla meidän tiiviisti kesän yhtä pitänyt porukka hajoaa, ainakin hetkellisesti. Moni itsestäänselvyys ei olekkaan enää sellainen. Itku-potku raivarin sattuessa ei enää lähdetäkään siskon sohvannurkkaan mököttämään. Tulisi nuo kiukuttelut aikas kalliiksi. Mutta onneksi on niitäkin juttuja mitkä kaikesta huolimatta vaan on ja pysyy :)


Ja koska miksikään synkistelyksi tän ei ollut tarkoitus mennä, toimii kuvituksena muutamia otoksia eräältä heinäkuiselta viikonlopulta jolloin syötiin, uitiin, saunottiin, otettiin arskaa, kalastettiin ja paljuiltiin yömyöhään. Näitä kuvia katsellessa alakuloisuus on kaukana. Suupielet kohoavat väkisinkin kohti korvia. Tuli ehkä kesän parhaat kakskymppiä käytettyä noihin kelluviin "uimapatjatuoleihin". Kaikesta kovin kiitollisena ensi kesää odotellessa!! ;)

4 kommenttia:

 1. Kesää on kyllä ihana muistella näiden sateiden keskellä!:)

  Ps. Blogissani on Zalandon lahjakortin arvonta, käyhän osallistumassa, jos kiinnostaa!:)
  http://tummatukkainentytto.blogspot.fi/2014/08/arvonta-ja-vinkkeja-juhlatilojen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! :) onneksi on luvassa vielä yksi reissu mökille tulevana viikonloppuna! Voi miten multa onkaan mennyt nyt tollainen aivan ohi, käynkin heti kurkaamassa mistä on kyse ;)

   Poista
 2. Voi onpa ihana koira!! Minkä rotuinen se on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, molemmat ovat kyllä hurmaavia. Mustan värinen on mun vauvani Luca rodultaan se on Sileäkarvainen Kääpiömäyräkoira :) Muutamassa kuvassa vilahtaa myös vieraileva tähti Lucan koirakamu, joka on rodultaan Pinseri

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)