perjantai 19. syyskuuta 2014

Syyskenkiä

Kenkiin liittyviä juttuja täällä ei olekaan ollut aivan hetkeen ja koska nämä jalkoja koristavat toinen toistaan ihanammat parit ovat erittäin lähellä sydäntäni ajattelinkin hieman taas koota muutamia omaa silmääni miellyttäviä syksyisiä kenkäpareja tännekin nähtäväksi. Sanottakoon ennen kuin itse asiaan päästään että olen kokenut melkoisen kenkäkadon tässä nyt juurikin, sillä tuossa alkuviikolla kun tein vaatehuoneen syyssiivouksen laittaen osan kesäisimmistä vaatteistani talvisäilöön, muutenkin jo entuudestaan huonoiten edustetuimmasta ryhmästäni eli syyskengistä lähti useampikin kenkäpari uusille omistajilleen tai vaihtoehtoisesti kenkien hautausmaalle. Tästä johtuen olen tällähetkellä kipeästi muutamien uusien kenkulien tarpeessa, ettei tarvitsisi ihan paljain jaloin mennä! ;) Jotenka tämä postaus toimii myös eräänlaisena "toiveostoslistanani"  Ja ostoslistasta puheenollen olen kuunvaihteessa lähdössä taas hieman reissun päälle, joten odotukset etenkin (kenkä)ostosten osalta ovat melkoisen korkealla ja listakin senmoinen kuten ehkä huomata saattaa. 

Fall Shoes

1.saappaat 2&3 ruskeat nilkkurit, mustat nilkkurit, vastaavat täältä 4. kumpparit/Hunterit 5.tennarit
Sisältää mainoslinkkejä

Syksyisten materiaalihaaveiden joukossa onkin ruskeat ratsastushenkiset saapikkaat, jotka keikkuvat ostoslistani kärkisijoilla. Ryhdikkäät nahkaiset saappaat pienillä yksityiskohtatwisteillä olisivat ehkä jopa tarpeellisin lisä huvenneen kenkäkokoelmani täydennykseksi. Saappaita lähdetäänkin siis reissusta ensisijaisena ostoksena metsästämään ;) Onneksi apuna etsinnöissäni toimii kaksi parasta makutuomariani!! Saappaiden lisäksi kaapissani olisi vaje tavanomaisista korottomista arkinilkkureista, sekä tulevan syksyn ehkä jopa Suomen sääoloissa tarpeellisimpien kenkien nimittäin kumisaappaiden osalta. 

Myös tennarit kuuluvat osana erityisesti syyspukeutumiseeni ja ne ovatkin ensimmäiset kengät joihin siirryn heti kun baltsuissa alkaa varpaita liialti palelemaan. Omistankin entuudestaan kahdet valkeat tennarit. Niiden lisäksi olisi kuitenkin haaveena jotkin värilliset yksilöt esim. juuri nyt kovaa iskee tuo burgundy-väri, joten Conssit viininpunaisina olisivat ehkä ihan just eikä melkein buenot. Must Have- juttu. Ihan vain siitäkin syystä että luovuin haikein mielin keväällä vaaleankeltaisista tennareistani syystä että ne eivät useista käyttökerroista huolimatta muotoutuneet jaloilleni sopiviksi sitten millään. Tarvitsen tilalle uudet Piste. 

4 kommenttia:

 1. Nuo ruskeat saappaat näyttää niin täydelliseltä täydentämään myös omaa kenkäkokoelmaani. ;) Mistä nuo kengät on poimittu kollaasiin? Tuo linkki ohjaa laukkusivulle, ei sillä etteikö sieltäkin varmaan löytyisi mieluista shopattavaa.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hirvitys niinpä näköjään menikin... Mitenkäs se nyt tolleen :/ mutta nyt korjasin linkin ja kiitos että huomasit! Tuosta pitäisi nyt päästä suoraan kyseisiin kenkiin!! ;) Sivu on siis sama eli Zalandolta kyseiset popot! Löysin sivuilta yllättävän monet todella samantyyliset ruskeat saappaat joten valinnan vaikeus kyllä iskee pahemman kerran!! Suosittelen myös katsastamaan muutkin kyseisen sivun vaihtoehdot koska tiedän että sinua tämä aihe todenteolla kiinnostaa ;)

   Poista
 2. Vitsit, voisin ottaa nuo kaikki kengät! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun vaan saisi nuo kaikki heti nyt! Ei sen luulis olevan ainakaan kovin väärin jos nyt vaan tarttis neljät uudet kengät, eihän? ;) Ihanaa kun on muitakin joilla on samanmoinen maku näissä kenkäasiossa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)