maanantai 22. syyskuuta 2014

Leokuosinen huivi

Vietin koko viikonloppuni töissä, joten tänään olen nauttinut vapaapäivästä vailla sen suurempia suunnitelmia. Ajattelinkin etten saa koko viikonloppuna mitään aikaiseksi, koska viikonloppujen pitkät työpäivät ja aikaiset aamuherätykset vievät usein voimat kokonaan. Vaikka sängynpohja oli viedä voiton en kuitenkaan voinut kieltäytyä lauantai iltapäivällä kun kävi kutsu dinnerille Gastropub Nordiciin.


Tietysti otin myös kaiken ilon irti siitä että sain jonkun asuani kuvaamaan. Tällä kertaa se koostui valkoisesta trenssistä, sinisistä farkuista, ruskeista yksityiskohdista sekä uusimmasta tulokkaastani asustepuolella nimittäin leokuosisesta huivista. Muutama viikko takaperin pyörähdimme ystäväni kanssa kaupoilla takkiostosten merkeissä ja silmiini osui tämä kyseinen huivi. Leokuosi on sykähdyttänyt minua jo viime keväästä asti todenteolla, joten en keksinyt mitään miksi en tätä huivia voisi ostaa piristämään melko tavanomaisia syysasujani.
 Myös pilkahdus keltaista mahtui asuun mukaan kun suosikki jakkuni toimi lämmitäjänä ohuen trenssin alla. Pohdinkin täällä minkä kanssa tuota väripilkkua käyttäisin, muttei ole sen jälkeen kyllä tarvinnut paljon pohtia, sillä jakku ei todellakaan ole jäänyt vähälle käytölle vaan on ollut ehdottomasti kesän aikana eniten käytössä kaikista omistamistani :)


Kuvissa olalla komeileva laukku on myös uutukaiseni, joka löysi tiensä omakseni sisareni tänne muuttonsa yhteydessä jättämästä kirppiskassista. Olin jo pidemmän aikaa etsinyt aktiivisen epäaktiivisesti uutta laukku jossa olisi hihna, jotta se kulkisi töihin pyörällä mennessä vaivatta mukana. Laukku onkin juuri kaikinpuolin näppärän kokoinen ja värikin justiinsa eikä melkein omani joten parempaa tuskin en olisi mistään voinut löytääkkään. Mutta niinhän sitä sanotaan että toisen tarpeettomaksi jäänyt tavara on toisen aarre, näin tällä kertaa ;) 


 Trench/Zara
Scarf/H&M (NEW)
Jeans/Vero Moda
Watch/Michael Kors
Ballerinas/H&M


Sääennustusta eteenpäin katsellessa taisi tässä olla nyt niitä viimeisiä hetkiä kun moisessa asussa tai baltsuissa ulkona tarkenee liikkua. Tänään onkin nimittäin ollut sadepäivä ja syksy tuntuu iskeneen ihan kunnolla, näyttäen sen ei-niin-kivan puolensa. Toisaalta tänään ei niinkään sade minua lannistanut kun vedin kumpparit jalkaan ja pääsin vihdoin testaamaan yhtä syksyn uutta suosikkiani ihan tosi toimissa ;) 

Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)