tiistai 23. syyskuuta 2014

Syksyisiä asusteita

Kaivoin viikonlopuna loputkin syysausteet ja kengät erinäisistä säilöistään esille. Luojan kiitos näin tein, sillä tämän aamuisesta oppineena se syksy on nyt täällä!! Nimimerkillä aamu kahdeksaksi töihin pyörällä ilman hanskoja (paksu huivi onneksi oli) kun mittarissa lämpöasteita oli kokonaiset kaksi. Kenkävajeestani kerroinkin jo, mutta muuten syksyinen asustepuoli näytti ihan kattavalta muutamaa pikku viilausta lukuunottamatta. 

Päivällä ja plussakeleillä tarkenee vielä vallan mainiosti esim. uutukainen leo-huivi taikka Tamara kaulassa mutta kun aamusella töihin lähtee tai painuu mittari pakkasen puolelle on se ihanan pehmoinen ja lämmin *villainenhuivi*,jonka suojaan voi vaan kääriytyä purevalta viimalta, ainoa oikea vaihtoehto. Omistan tällä hetkellä yhden ainokaisen kuvailujeni kaltaisen huivin, joka kaulassa kuljinkin koko viime talven, joten yhden taikka kahden huivin lisä ei olisi lainkaan pahitteeksi. Esitinkin jo eteenpäin vienon toiveeni josko sitä jokun huivin syntymäpäivälahjaksi (jotka nekin ovat jo ihan pian) saisin. Mielessäni olisi nyt jo parikin potentiaalista vaihtoehtoa, joista toisen esittelinkin teille täällä haavejakku postauksen yhteydessä.

Toive-huivin lisäksi voisin harkita hankkivani melko piekkoin entuudestaan omistamaani harmaata vastaavan huivin monenkin suosittelemana Cubukselta muutamissa eri sävyssä kaulaani lämmittämään. Joten katsotaan... 

huivi/BikBok hanskat/Mango
Huiveja enemmän olen kuitenkin tällä hetkellä innoissani monen muun kanssa näistä aivan ihanista villahatuista. Sovittelin jo viime talvena Englannin reissullani moisia hattuja. Kuitenkin jokin mielenhäiriö sai minut tuolloin jättämään hatut kauppaan odottamaan arvoisiaan omistajia. Nyt kun tänä syksynä nämä hattuset rantautuivat tänne todenteolla lähes jokaiseen liikkeeseen vuoronperään kiiruhdinkin pikapikaa hankkimaan itselleni moisen ja ihan kaksin kappalein. 

Vielä mittarin näyttäessä lähes hellelukemia törmäsin ensi kertaa hattuihin ja nappasinkin mukaani mustan kivalla rusetilla varustetun yksilön. Nyttemmin syksyllä uudempi tuttavuus onkin tämä ruskea, jonka kohtaloa pohdin pidemmän tovin. Sain kuitenkin monelta taholta vakuutuksia siitä että myös ruskea hattu sopisi minulle ja voisin fiiliksen mukaan sitten hattuakin vaihdella. 
No sopiiko se, mitäs sanotte? ;) 

Eilen pääsikin ruskea hattu ensi kertaa kokeiluun ihan tositoimissa kun uhmasin vesisadetta lähtien hoitamaan muutamia asioita kaupungille. Sateella hattu olikin värillisten kumppareiden lisäksi paras (asuste)kaveri. Ja odotankin jo hurjan innolla että pääsen kohtaamaan ihan kunnon lumimyräkänkin hattu pääni suojana! 

2 kommenttia:

  1. Haha, huomasin tänään saman, että hansikkaat olisi olleet ihan kivat! Meinasin jäätyä bussipysäkille.. Tosi ihanat nuo rusettikäsineet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilisestä jäätymisestä viisastuneena olivatkin kyseiset hanskat sormieni lämmikkeinä tänään aamulla! Nää rusettikaunokaiset ovat kyllä ehdottomat suosikkini ;) Toivonkin että näitä tulisi tänäkin syksynä Mangolle myyntiin, jotta voisin ostaa toisetkin vaikka eri värisenä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)