torstai 25. syyskuuta 2014

Fall Nails

Syksyisen väriloiston saapuessa pikku hiljaa keittiön ikkunan alla nököttäviin pihapuihinkin, (luojan kiitos syksyn tulon myötä ovat nuo pahuksen koivut lopettaneet sen järkyttävän siementen sylkemisen tuntuu että niitä siemeniä on täällä sisällä ihan joka puolella. ärgh) onkin hyvä aika siirtyä kesäisten karkkivärien jäljiltä syksyisempiin tunnelmiin myös kynsien osalta. Kynsilakkalaatikkoni on hieman päivityksen tarpeessa kesän jäljiltä, joten nyt olikin korkea aika hankkia sinne muutama uutuus lakka ihan näin syksyä ajatellen... 
Olen jo pidemmän aikaa liputtanut etenkin Lumenen kynsilakkojen puolesta, koska ne ovat melkoisen edullisia, purkkikin on riittoisa ja juuri sopivan pieni. Eli hinta-laatu suhteeltaan melkoisen buenoja! Toiseksi näissä on se leveä suti. AH mikä autuus kun lähestulkoon yhdellä vedolla saa kynnen lakattua. "Early Night-Ennen iltaa 14" onkin tämän syksyn Gel Effect- sarjalta aivan upea tummanpunainen sävy, joka pääsi ensimmäisenä heti kotiin päästyäni koristamaan syyskynsiäni. Sopiihan tuo sävy näihin syyskuun tunnelmiin melko mainiosti, eikös ;) 


Tummanpunainen lakka näyttää ihanan elegantilta kynsissä ja vastaavan punainen huulissa. Kaivoinkin esiin lakatuista kynsistä inspiroituneena yhden syksyisen suosikkini mitä huulipuniin tulee *Wild Rose Moist LipstickNights-Yö saapuu 10 näin ollen se palasi käyttöön kesätauoltaan. Ilokseni huomasin myös tänään posteja lukiessani että tämä kyseinen puna on ensi viikolla Sokoksella tarjouksessa puoleen hintaa, joten mikä ihana (teko)syy ostaa myös toinen jossain hieman nautraalimmassa sävyssä ;)


Nämäkään lakkaputelit tuskin kovin kauaa minun käytössäni täysinä säilyvät, sillä lakkauksia korjailen lähes päivittäin töissä koituvien kynsilakkavaurioitumisten vuoksi, joten olis kiva kokeilla vaikkapa jotain ihan uuttakin niin värien kuin pysyvyyden kannalta vaikka näistä Gel Effet-lakoista kovasti tykkänkin. Jotenka kysynkin nyt teiltä ja olisi hirmuisen kiva kuulla onko jollain jotain tiettyä kynsilakkaa, sävyä taikka merkkiä mitä voisitte lämpimästi suositella testattavaksi nykyiselle kynsilakkojen suurkuluttajalle? :) 

2 kommenttia:

 1. Ite oon ainakin tykännyt noista Essien lakoista ja löytänyt esim loistavan nude sävyn siltä merkiltä! Hieman ovat hintavampia ne lakat mutta mielestäni kuitenkin sen rahan arvoisia!
  -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Laura, oon kans pohtinut noita Essien lakkoja monesti ja ihaillut kuinka niitä onkaan niin laaja värivalikoima! Et oo varmastikkaan ainoa noiden fani ;) hyvä puoli noissa onkin se että ne on aika useasti tarjouksessa, joten täytyypä kärkkyä joku kiva tarjous ja ostaa kokeeksi! Kiitos kommentistasi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)