sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Viikonloppuvapaat

Kiire ei kuvaa mitenkään osuvasti usein nykyistä elämäntilannettani.Teen vuorotyötä, joten viikolla minulla on usein paljon aikaa toteuttaa itseäni kun taas viikonloput vietän hyvinkin tiiviisti useinmiten töiden parissa. Nautin kyllä kovasti siitä kun viikolla on vapaapäiviä ja voinkin sopia silloin lounastreffejä ja kahvihetkiä niiden ystävieni kanssa joilla sattuu myös olemaan aikaa sekä rauhassa asioida niihin kellonaikoihin kun suurin osa kanssaihmistä on töissä tai koulussa. Viikonloppuvapaat on kuitenkin sellainen harvinainen herkku, josta jaksan joka ikinen kerta iloita suuresti kun sellainen tietoisuuteeni tulee. Tämä viikonloppu oli sellainen. Täysin vapaa eikä sille ollut sovittuna mitään "pakollista" menoa vaan ainoastaan kivoja juttuja! 


Viikonloppuni alkoikin kukkakimpun ostolla sekä mukaan tarttui myös iso pussillisen tarjouksessa olleita irtokarkkeja. En edes muista koskahan viimeksi olen moisia syönyt, sillä olen enemmän sipsi-tyttöjä, mutta välillä vaihtelu virkistää, eikö vaan. Viikonloppuuni kuuluikin lauantaiaamun brunssi ystävän kanssa ihanassa kahvilassa kaupungin aidalla. Kahvittelua ja hieman kaupoilla pyörimistä (nyt muistankin miksi hoidan nämä ostostelut yleensä viikolla, sillä ihmisiä oli liikkeellä Pallljon) sekä käynti kampaajan hellässä huomassa laitattamassa hiukset syyskuntoon.



Ja vielä olisi yksi kokonainen vapaapäivä edessä, jippii! Aamun olenkin aloittanut hyvin rauhallisissa merkeissä nukkuen pitkään ilman että herätyskello olisi soittanut. Käynyt jo mukavalla lenkillä auringon paisteessa sekä keittänyt kattilallisen syksyistä suosikkiani nimittäin omenariisipuuroa. Vaikka riisipuuro mielletäänkin yleensä jotenkin vain jouluun, en montaakaan syksyisempää juttua keksikkään kuin riisipuuro omenaisella höystöllä. Tälle päivälle ei ole vielä suunniteltu yhtikäs mitään ohjelmaa, joten saa nähdä mitäs kaikkea innostunkaan puuhastelemaan ;) 

Oikein rentouttavaa sunnuntaita teille sinne ruudun toiselle puolelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)