maanantai 29. syyskuuta 2014

Unohtuneet nahkatakit

Olen liihotellut koko kesän ja alku syksyn trenssi päällä, muutamaa hassua päivää lukuunottamatta. Ja todellakin vasta nyt hetki sitten muistin koko nahkatakkien olemassa olon. Nytpä alkaakin olla niitä viimeisiä hetkiä nahkikseen pukeutua, sillä ilmat eivät tästä ainakaan enää lämpene. Joten olenkin tuosta syystä kulkenut lähes poikkeuksetta arkena nahkatakissa. 

glasses/Ray Ban -watch/Michael Kors -wristban/Snö of Sweden  


Paahtopaisti vohveli&hasselpähkinä kahvi<3
Harvemmin tuleekin kuvattua sellaisia aivan perus asuja, joita käyttää (huomaamattaan) lähes päivittäin. Tässä onkin nyt juuri yksi sellainen. Keväällä jo näitä leopantseja hehkutin täällä ja pian tuon jälkeen pistinkin tilaukseen omani. Kyseiset housut ovatkin olleet tuosta päivästä lähtien suosikki vaatekappaleeni. Kuviin asti näitä ei ole vielä saatu, mutta asia korjaantui nyt kun pistäydyimme ennen kampaajalle menoa kahvilla eräässä suosikki paikoistani, Vohveli kahvilassa Ojakadulla. Vohveli kahviloita Tampereelta löytyy kaksi mutta tällä kertaa valitsimme sen ensimmäisen/alkuperäisen, sillä vapaita parkkipaikkoja tuntui olevan sen läheisyydessä huomattavasti enemmän. Yleensä vienkin aina jompaan kumpaan ulkopaikkakunnilta kyläileen tulevia ystäviäni, sillä tarjonta on mielestäni todella laaja (niin suolaisten kuin makeidenkin) joten jokaiselle löytyy varmasti jotain, vohvelit on vaan niin hyviä ja molemmat kahviloista ovat tosi symppiksiä ja palvelu on hyvää verrattuna joihinkin ketjupaikkoihin josta en itse niinkään välitä istuskelu mielessä... 

 Päädyimme nopeasti kuvaamaan tavallisen asuni kahvilan kupeessa, sillä kamera sattui olemaan mukana koska tarkoitus oli ottaa hiuksista kuvaa. Valitsin tuolloin päälleni hyvin rennon asun, sillä tiesin että muutaman tovin tulen kammattavana istuskelemaan. Luotto yhdistelmäni  leopantsit nahkatakki ja valkoinen pusero toimi myös tälläkin kertaa. Uhmasin vielä sen verran syksyä laittamalla viimeisiä kertoja baltsut jalkaan, sillä mittarissa lämpöasteita oli tuolloin noin nelisentoista. Kompensoin paljaita jalkojani kuitenkin paksulla huivilla, Harmaa ei ehkä ollut mielestäni se kaikista paras väri vaihtoehto tähän asuun, mutten edelleenkään ole saanut aikaiseksi hankkia uutta huivia joten näillä mentiin.

Huomaan myös näitä kuvia katsellessa vaan entistä enemmän haaveilevani Mulberryn Lily laukusta, joka olisi ollut ainoa oikea kassi valinta tähänkin asuun! (Sitten olis huvikin sopinut mielestäni paremmin) Olekin ahkerasti kyseistä laukkua varten säästänyt jo pidemmän aikaa ja jos hyvin käy saan laukun jouluksi kotiin kera sisareni<3


jacket/Vero Moda
blouse/Zara
scarf/Bik Bok
pants/H&M
ballerinas/H&M

Kelit olivat viikonloppuna (ja oikeastaan koko syksynä) mitä mahtavimmat ja olenkin hirmu iloinen että olen päässyt nauttimaan niistä täysin rinnoin aurinkolasian takaa katsottuna. Tänään kuitenkin päätin haikein mielin siirtää nuo suosikki kenkäni, balleriinat sängynaluslaatikkoon talvisäilöön ja vaihtaa tennareihin yhtiä baltsuja lukuunottamatta. Ne pakkasin matkalaukkuuni, sillä sääennusteen mukaan niille ja muutamille muillekin hieman kesäisemmille vaatteille onkin tarvetta viikonlopun lokaationissani eteläisessä Saksassa ;)

Mukavaa alkanutta viikkoa ja palaillaan vielä Saksa tunnelmiin huomenissa! 

4 kommenttia:

  1. Siis aivan ihana asu <3 tosi kivasti oot rakentanu asun noitten lököleojen ympärille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kaunis kiitos sinulle!!!<3 luottoyhdistelmät on kyllä joka tilanteen pelastajia! ;)

      Poista
  2. Tosi ihana tämä sinunkin versio leopöksyistä ja nahkatakista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei lainkaan niin ihanan kesäinen kun se sun ;) mutta taipuihan tämä vähän viileemmillekin keleille! Edelleen oon sitä mieltä että tää huutaa asusteekseen Lilyä mutta odotus palkitaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)