maanantai 13. lokakuuta 2014

Hatlady


Woolhat/Seppälä
Trench Coat/H&M
Scarf/H&M
Jeans/Mango
Ankle Boots/Primark
Bag/Michael Kors


Lauantaina oli sellainen tunne että tänään on hattupäivä. Näitä tällasia päiviä onkin nykyään
 melko usein, joten hattu on ollut kovassa käytössä, eikä enää ihan uusin ostokseni, muttei kuviin asti ole vielä päässyt! Tässäpä nyt siis asua senkin päässä :) Hatun kanssa puen yleensä pitkän trenssin ja siniset farkut eli hyvin perussettiä. Yksinkertaiset vaatekappaleet antavat arvoisensa tilan hatulle asussa.Tämä suloisella rusetilla varustettu musta villahattu on peräisin Seppälästä. Vaikka hattu onkin *one size* kokoa on se kuin tehty pienelle päälleni. Laukuksi lauantaina valikoitui Michael Korssin Jet Set Travel, joka toi tiettyä rentoutta tähänkin asuun! Sinne mahtuu kaikki tavarani kamerasta lähtien ja vielä vähän enemmänkin. On se vaan niin ihana veska!

Hattu on ollut aivan loisto ostos! Ilman hattua tämä(kin) asu olisi saattanut olla hitusen tylsänpuoleinen, mutta hattu tekee tosi paljon. Hattu on myös oiva pelastus bad hair dayhin, kun sellainen iskee! Jos joku vielä pähkäilee päähineen oston kanssa niin kyllä suosittelen lämpimästi sellaiseen päätymistä! Ihan turhaan arastella käyttöäkään sillä yksin ei tarvi tämän "trendin" kanssa olla ;) Tiedän että moni ihailee vain muiden päässä olevia yksilöitä tai sanoo kokeilemattaan ettei tuollainen minulla voi sopia...Väärin! Nyt vaan rohkeasti kokeilemaan! ;)

Punaiset huulet olevat myös tulleet syksyn myötä taas jäädäkseen! Mutta niinhän sitä sanotaan että näyttävä hymy on asusteista parhain, hattu tuleekin sitten hyvänä kakkosena ;) 
Mukavaa alkanutta syysviikkoa!


4 kommenttia:

 1. Voi että kun sulle sopii niin hyvin toi hattu!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle mukavasta kommentista ja päiväni piritämisestä! :) Oon kyllä todenteolla tykästynyt tähän hattujuttuun ja jos vielä näyttää siltä että viihdyn se päässä niin aina vaan parempi ;)

   Poista
 2. Vautsi mikä hattuasu! Kuulun juuri tuohon kastiin, joka ihastelee hattuja aina vain muiden päässä - oli vuodenaika ja hatun malli mikä tahansa :D En ole vielä löytänyt sovituksista huolimatta sitä omaa hattumallia (jos lippalakkia ei lasketa), mutta ehkäpä se vielä löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle ihana Emmi! Munkin mielestä onnistui nää kuvat yllättävänkin hyvin ;) Sulle sopii kyllä ihan super hyvin lippis, joten oon aivan varma että myös joku muukin esim juurikin tällainen sopisi sulle myös!! Uskon ja toivon että oma hattu löytyy koska tosi mielelläni myös sun hattu kuvia katselisin :) Meinaan sun uuden Mangon villakangastakin kanssa hattu vois passaa aikas mainiosti ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)