maanantai 20. lokakuuta 2014

College&Kauluspaita

Takki/H&M
Kauluspaita/Kapphal
College/Gina Tricot
Farkut/ Mango
Hanskat/ Mango
Laukku&Kello/Michael Kors
Arskat/Ray Ban 
Saappaat/ Zalando

Heippahei ja mukavaa maanantaita! Oli tarkoitus jo eilen laittaa nämä kuvat tänne, mutta jokin kumma syysväsymys nyt painaa ja jos hetkeksi sohvallekin makuulle menen olen jo melkeinpä unessa. Kuten tänäänkin kävi näin olin tosiaan vaihtamassa puhtaita lakanoita ja kurotin alulakanan reunaa sinne perimpään nurkkaan. Totesin että ompas tässä mukava maata ihan jos viis min kellisin tässä puhtaiden lakanoiden tuoksussa ja siitä sitten parin tunnin päästä heräsinkin. :D Nyt onneksi virtaa taas riittää ja kellokaan ei ole kovin paljoa, joten taidanpa pitkästä aikaa lähteä ihan salille hikoilemaan!

Tässäppä sitten asua torstailta, jolloin oli vielä melko lämmin ja aurinkoinen päivä kylmää tuulta lukuunottamatta. Viikonloppuna  tuli villakangastakki jo korkattua, mutta vielä pidän trenssivaihtoehtoa myös esillä just in case. Paikka valinta ei ollut ehkä ihan kaikkein otollisin, sillä kuvat on otettu Laukontorin satamassa aurinkonlaskussa. Tukka meni vähän miten sattui tuulen takia ja osassa kuvista vähän hassu valo, mutta koska asu on tämän hetken ehdottomaan suosikki yhdistelmääni perustuva en nähnyt syytä miksi en sitten niitä tänne pistäisi.

 En ole ennen oikein collegeille niin syttynyt, mutta ehkä tänä syksynä on jonkinmoinen herääminen sitten tapahtunut, sillä aiemmin tässä hankin parikin moista! Olenkin niitä innolla yhdistänyt juuri tähän tapaan! Yhdistelmä on tarpeeksi rento omaan makuuni, mutta samaan aikaan myös hyvin ryhdikäs ja siisti. Ei tule yhtään sellainen hieltä haiseva urheiluhalli fiilis, joka on ensimmäinen mielikuvani collegepuserosta. Tämä johtunee urheilutaustastani. Sponsorivaatteet olivat kutakuinkin reilun kokoista collegea ja hupparia. :D


2 kommenttia:

  1. Ompas kiva asu! :) Olen tainnut itsekkin tuota samaa colleria katsella. Itse sitä on aina tosi kriittine kuvien suhteen, muut eivät huomaa mitään vikaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos ;) näinhän se juurikin menee! Välillä se on ihan hyvä ja välillä taas todella raastava piirre kun tuntuu ettei yksikään kuva ole onnistunut..Sitten kun niitä tovin siinä pyörittelee niin kyllä sieltä aina joku ihan ok otos seastakin sitten löytyy ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)