tiistai 21. lokakuuta 2014

Saksa ostoksia

Nyt ihan pikakatsaus lupaamistani Saksa ostoksista! Olin tehnyt tosiaan etukäteen hieman listaa mitä erityisesti Saksan reissulta lähdin etsimään ja mitä olen tällä hetkellä kipeimmin vailla. Listallani oli kolme asiaa: (burgundy) jakku, syyskengät eritoten ne ruskeat saappaat sekä farkut. Inhoan ylitse kaiken housujen ostoa ja etenkin sitä sovittamista. Siksipä ajattelin että nyt kun kerta shoppailemaan on tultu niin ilman niitä housuja ei kotiin myöskään lähdetä. Neli kerroksinen Mango osoittautuikin oivaksi housujen etsintä paikaksi. Mukaan sieltä tarttui housut kaksin kappalein sekä pari paitaa. Kultainen helmikaulukoru on viiden euron ostos Primarkista.


Kenkien etsintä ei tuottanut toivottua tulosta, eikä sitä bungyndy jakkuakaan löytynyt, mutta toisenmoisen bleiserin löysin kylläkin. Sini-valkoraidallisen bleikkun bongasin jostakin minulle entuudestaan tuntemattomasta vaateliikkeestä nimeltä Pimkie -30% aletarralla varustettuna. Astetta rennompi bleiseri meneekin hyvin arkena ja on väritykseltään mitä parhain! Ensi kesänä tuo tulee olemaan kyllä kovassa käytössä, tiedän se! Samaisesta liikkeestä tein erään toisenkin ostoksen nimittäin nahkahameen!!! A-linjainen nahkahame, tekonahkaa kylläkin, oli ostos hetken mielijohteesta! Joskus aiemmin olin haaveillut nahkashortseista ja vastaavista housuista, mutta olen jo aika päiviä sitten luopunut tuosta ideasta, sillä kokonahkainen alaosa ei imartele juurikaan vartaloni muotoja. Hame taas oli ihan mahtava löytö ja tulinkin siihen tulokseen nyt tai ei koskaan se mukaani lähtee. Eli aikaisemmin haaveilemani nahkainen alaosa wishlistiltä check!  

Jotenkin hirmu kiva että vaatekaapista löytyy tulevaisuutta ajatellen vähän jotain tällaisia erilaisempiakin juttuja kuin nyt tuo hame ja olen uskaltanut niille antaa siellä tilaa. Sellaisille jotka eivät välttämättä ehkä niin mukavuusalueelleni kuulu. Ja kyllä vaihtelu virkistää kummasti! Miltäs kuullostaa mekkokelien taas koitettua keväällä villahattu yhditettynä nahkahameeseen...? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)