keskiviikko 22. lokakuuta 2014

What keeps me warm- Asuja kylmille keleille

Olen kyllä todellinen vilukissa! Ja nyt kun kelit alkavat päivä päivältä kylmenemään alan entistä edemmän kiinnittää huomiota pukeutumiseen! Kerrospukeutuminen on kaiken A ja O mutta sen lisäksi on myös muutamia muita juttuja jotka pitävät ainakin minut lämpimänä tulevina kuukausina. 

Villa ja kashmir

Takki/Benetton- Kashmir neuletakki/H&M-Hattu/H&M- Housut/Lee-Hanskat/River Island
Huivi/Acne- Saappaat/Hunter

Materiaaleina villa ja kashmir lämmittävät esim. akryyliä paremmin, joten etenkin takkipuolella villakangastakki joka sisältää suurimmaksi osaksi villaa on oma valintani. Pidemmän mallinen villakangastakki on ehdoton, sillä yksi hirvittävimmistä tunteista on se kun kumartuessa "paljaaseen" selkään puhaltaa kylmä tuuli! Ja reisimittainen takki lämmittää myös takapuolta! Lämpimänä pysymisen eräs reunaehto on myös kuivat jalat. Olenkin jättänyt hienostelut sikseen ja ylpeänä talsinut lätäköiden halki limenvihreät Hai-saappaat jalassani. Niiden rinnalle haluaisin kuitenkin myös toiset siistimmät citysaappaat. Kiiltävä pintaiset Hunterit ovatkin pyörineet jo jonkin aikaa mielessäni... 

parka jacket

Pipo/H&M- Parka/Canada Goose-Kengät&Hanskat/UGG- Huivi/Acne 

Kun kelit alkavat mennä niinkin paljon miinuksen puolelle ettei villakangastakissa enää tarkene siirryn suosiolla parkaan. Untuvatakkia paremmin hieman vettä ja tuultakin pitävä parka on ollut jo monen vuoden ajan ihan ykkös talvitakkini! Pidemmän aikaa olen myös turvautunut pakkasilla UGGeihin, sillä oikeasti tuntuu että on aivan mahdoton yhtälö löytää sekä hienot että oikeasti lämpimät talvikengät! Pipoja, hanskoja eikä huiveja voi koskaan olla mielestäni liikaa! Eikä niiden lämmittävyyttä voi ainakaan liialti korostaa. Hassua ajatella että joskus sitä on voinut jopa kulkea ilman pipoa vain huppu päässä ja kädet taskussa. Nykyään en voisi kuvitellakaan kulkevani tuolla ulkona pakkasilla ilman. Huomenna olisikin tarkoitus lähteä töiden jälkeen pikapikaa hanska ostoksille, sillä muutamat reikäiset haskat heitin tuossa taannoin menemään!

fur vest

Karvaliivi/H&M-Villapaita/New Look -Housut/Lee- Kengät/ECCO -Huivi/Acne- Korvikset/Michael Kors Laukku/Mulberry 

.Sisävaatetuksessa eräs suosikkini lämmittäjänä onkin karvaliivi. Pehmoinen ja lämmin<3 Sen kanssa yhdistän usein kauluspaidan tai villapuseron. Tällaisessa asussa voisin hyvin kuvitella tarkenevani vaikka vetoisassakin ravintolassa lounaalla tai kahvikupposella. Huiveja pidän usein myös sisällä. Varsinkin sellaisissa paikoissa missä mennään kengät jalassa. Se on asuste siinä missä muutkin.

Olen myös salakavalasti piilottanut kuviin huomenna koittavien syntymäpäivieni lahjatoivomukset! Toiveena onkin siis lähinnä käytännöllistä materiaa: huivia, hanskaa, nilkkuria, saapasta sekä tietty harakalle jotain kiiltävää ;) Osa näistä toiteutuukin osa varmaankin sitten myöhemmin ajankanssa. Toivottavasti sais nyt edes kukkia... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)