perjantai 10. lokakuuta 2014

Pitkästä aikaa mustaa päällä


Takki/Vero Moda - Huivi/H&M - Hanskat/Mango - Housut/Mango - Kengät/Converce

Muutaman päivän tauon jälkeen tuli vedettyä taas ihan farkut jalkaan! Ja nämä mustat ovatkin super mukavat yksilöt ;) Viikko on vierähtätnyt työntäytesissä tunnelmissa ja ainoat omat vaatteet joita on tullut töiden jälkeen käytettyä ovat lenkkivaatteet, collegeasu ja pyjama. Nyt kuitenkin tänään oli töidenkin jälkeen vielä niin valoisaa (eikä satanut) että kerettiin nappaamaan muutamat asukuvat syksyisissä maisemissa. 

Huomaamattani olin valinnut tänään melkolailla koko mustan asun, tietty ruskeilla asusteilla. Suosikki trenssini on ollut syksyn mittaan melko vähällä käytöllä sillä vaaleat värit ovat miellyttäneet silmääni enemmän. Jossain kohtaa kuitenkin kun trenssikausi on ohi ovat mustat villakangastakit ja vihreä parka jokapäiväisessä käytössäni koko talven, joten vielä olen nauttinut vaaleista takeistani. Mustat farkut kuitenkin kaipasivat parikseen tuon trenssin eikä koko musta näytä lainkaan pahalta ja näin tähän väliin syksyä se onkin ihan kivaa vaihtelua! 


2 kommenttia:

  1. Ihana asu. Farkut on vaan aina parhaat x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! Kiva että oot tota mieltä :) Joo jotenkin on kyl taas ollut tosi kiva kesän jälkeen pitää pitkästä aikaa enemmänkin farkkuja ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)