tiistai 7. lokakuuta 2014

Terveiset Frankfurtista

Heippa hei! Nyt sitä on asetuttu siinä määrin Suomeen että enää matkalaukku on lattialla purkamista vailla muuten on lomapölyt karistettu harteilta ja palattu maanpinnalle. Nimittäin täällä on kyl-mä!!! Ei ehkä ihan heti uskoisi mutta lämpötilaero oli melkoinen tänne tullessa. Koko reissun saimme ihan mielettömän upeista keleistä (olin varautunut aivan toiseen) ja päivisin lämpötila lähenteli hellelukemia. Tässä onkin ensimmäinen kuvapläjäys aurinkoiselta torstailta joka oli ensimmäinen kokonainen päivä kierrellä kaupungissa johon kyllä ihastuin täysin. Suuria ennakko-odotuksia ei ollukaan, sillä Saksa oli multa vielä vallan näkemättä. Mikäs sen parempi tapa olikaan nauttia helteestä kuin ihanilla pikku kaduilla kiertely, kaikista ihanista kojuista virvokkeiden ja herkkujen maistelu sekä katsella ohi kulkevien ihmisten menoa terassilta käsin ;) 


Söin kyllä varmaan ihan liian monta brezeliä (niitä saksalaisia rinkeleitä) suolaisia ja makeita sekä muita herkkuja. No mutta lomallahan sitä oltiin! Maistoin myös paikallisia oluita vaikken oluen ystävä ole lainkaa, mutta maassa maan tavalla, eikös ;) Sekä omenaviiniä, jota sai tosiaan vain tuolta kyseisestä maakunnasta. Siinä oli sellainen juttu että juomaa piti maistaa kolmeen otteeseen ennen kuin sai päättää tykkääkö vaiko ei. Itse en ainakaan tuon kolmen kerran jälkeen faniksi ryhtynyt sillä juoma maistui mielestäni hieman käyneeltä,laihalta omenamehulta. Muut tuntuivat kyllä tykkäävän :) 

Omenaviini

Mukaan tarttui yhtä sun toista kotiin tuomisiksi (lompakko kiittää...) ja niitä esittelenkin hieman tuossa kunhan saan sen matkalaukkuni kokonaan purettua ;) Oli kyllä kaikinpuolin ihan mielettömän mukava ja antoisa reissu (kaikesta säheltämisestä huolimatta mitä onnistuttiin ennen lähtöä saamaan aikaan passien puuttumisesta lähtien) ja oli niin ihanaa nähdä siskoani! Uutta Saksan reissua kaavailimmekin jo keväälle!

 Ihana Saksa, ihana Frankfurt<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)