perjantai 21. marraskuuta 2014

Pikkujoulukauden pukeutimista

Pikkujoulukausi on jo täydessä vauhdissa ja omatkin viikonloppuni alkavat täyttyä ties minkämoisista kivoista juhlallisuuksista. Pikkumusta toimii varmana pelastajana vaatekriisin sattuessa, mutta mihin muuhun sitä voisikaan turvautua ja ylleen pukea juhlahulinoihin. Juuri tällaisiin asukokonaisuuksiin voisin ainakin itse kuvitella pukeutuvani loppuvuoden juhlallisuuksia ajatellen! 

Basics


Housujen ja simppelin puseron yhdistelmä on aina varma valinta, joka toimii hyvin monessakin tilanteessa. Kätevä se on etenkin silloin juhliin pitää lähteä suoraan töistä. Hieman punaa lisäämällä ja ehkä tarvittaessa koruja- ja korollisiin nilkkureihin vaihtamalla saa asusta hetkessä juhlavamman. Omilla vahapintaisille pöksyilleni kävi tässä taannoin hieman köpelösti, joten täytyykin pikapikaa saada uudet tilalle, sillä niille jos joille olisi käyttöä näin pikkujouluaikaan. Tässä kollaasissakin esiityvä DKNYn punainen väripilkku jollaisen Hullareilta itselleni hankin tulee olemaan varmasti todella kovassa käytössä loppuvuoden juhlallisuuksissa ja tuo heti huomattavsti lisää mielenkiintoa tähänkin tummanpuhuvaan asuun. 

Tein meinaan viime vuonna postauksen ,jossa tämänkaltaisesta töistä suoraan johonkin juhliin-tilanteessa pääosassa oli pikkumusta. käykäähän toki kurkkaamassa myös tuo ;)

Jumpsuit

Haalari on mielestäni erittäinkin talvijuhlakauteen sopiva ratkaisu. Varsinkin tällaisille kuin minä jotka eivät oikeen sukkahousujen ystäviä ole. Helppo ja mielenkiintoinen haalari on toimiva ja turvallinen vaihtoehto, sillä se ei paljon seurakseen mitään kaipaa. Teräväkärkiset avokkaat sekä pikkulaukku, huuliin hieman punaa ja joku näyttävä statementkoru kaulaan. Tai vaihtoehtoisesti korviin voisi laittaa näyttävät korvakorut ja huulet punata tummemmalla, jolloin ne veisivät osakseen huomiota. 

party outfit with a fur coat

Olen nyt ihan suunnattomasti ihastunut nahkahameisiin! Saksasta sellaisen hankittuani voisin hyvinkin kuvitella sen myös näin pikkujouluina ylleni pukevan. Kollasin vinoon leikattu nahkahame olisi kyllä vielä omaanikin täydellisempi valinta, sillä epäsymmetrisyys toisi lisä pituutta sääriin (ihan kuin ei olisi jo tarpeeksi,haha) Parittaisin ehdottomasti nahkahameen mokkanahkaisten korkoken kanssa. Ja ettei vaikutelmasta tulisi mitenkään liian rock Ted Bakerin rusettiveska kainaloon ja teddytakki tai tekoturkis rennosti harteille. Tästä vielä huolettomampi simppeli versio olisi nahkahame yhdistettynä valkoiseen silkkipuseroon tai kauluspaitaan silloin karvajutut jätettäsiin suosiolla pois ;)

kimallusta

Nahkahameen lisäksi toinen mikä sykähdyttää itseni suuresti ovat nuo paljetit. Viime vuonna metsästin kuumeisesti yksinkertaista paljettihamosta, jonka sitten loppujen lopuksi löysin alesta vuodenvaihteen jälkeen. Käyttökertoja sillä onkin takana vasta yksi, joten edottomasti aijon sen päälleni pukea joku viikonloppu ;) Ei jää tämä hamonen kyllä sellaiseksi yhden käyttökerran vaatteeksi koska nuo paljetit toimivat ehdottomasti vuodesta toiseen! Rennompiin juhlallisuuksiin yhdistäisin paljettihameen ehdottomasti pehmeän neuleen kanssa, mutta hieman juhlallisempaan tilaisuuten pukisin hameen kanssa jonkin ilmavan puseron mustana tai tummansinisenä. Nahkahameen tapaan kengiksi mokkakorot. Ja vinkkinä vielä jos joltakin uupuu nuo mokkaiset perus korkkarit niin Hennesiltä löytyy muutamatkin hinta-laatusuhteeltamaan mielettomän hyvät yksilöt eikä niistä tarvitse pariakymppiä enempää pulittaa! 

Nude Dress

Pitihän sitä nyt yksi mekkokin mukaan ottaa! ;) Talvella koe pitkähiaiset mekot ehkä tuubimallisia käytännöllisemmäksi vaihtoehdoksi. Koska pikkujouluina saa ja kuuluukin kimaltaa ihan luvan kanssi olisi yksivärinen paljettimekko pitkillä hioilla oma valintani. Kun pysytään yhdessä ainoassa tietyssä värimaailmassa pysyy joulukuusi vaikutelma tipotiessaan ja asu on kokonaisuudessaan harmooninen ja yksinkertaisuudessaan todella näyttävä, myös mustana. 

Ja se pettämättömin asuistehan on aina joka tilanteessa se aito hymy ;) 

Tässäpä inspiraatiota kerrankseen näin perjantai-illan kunniakasi! Paljetti- ja nahkahame taitavat jakaa oman listani kärkipaikat muttei tuo haalarikaan yhtään huonompi vaihtoehto ole ;) Löytyykö teille jotain suosikkia näiden joukosta? Vai onko mielessä jotakin ihan muuta?   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)