maanantai 3. marraskuuta 2014

Something Gray and New Mulberry!

Viikko takaperin vietin viikonvaihteeni Helsingissä (En Helkingissä niinkun olin unenpöpperöissäni tänne alunperin kirjoitellut) synttäreitä juhlistaen. Reissuun kuului tietenkin myös se shoppailu osuus. Nyt näin asun muodossa, tuolloin kotiutetut uutukaiseni sitten lähestulkoon ovatkin tässä :) Takki ja huivi. 


Coat/Zara (NEW)
Scarf/Mulberry (NEW)
Bag/Michael Kors 
Pants/Vero Moda
Ankle Boots/Ecco
Gloves/Mango
Glasses/Ray Ban 

Varsinaisesti en ollut mitenkään kipeästi takin tarpeessa, mutta kun se täydellisyyttä lähentelevä yksilö osui vastaan Zarassa niin ei siinä kahdesti tarvinnut miettiä kävelenkö onneni ohi vai en. Harvoin kun sitä olen ikinä ajoissa liikkeellä minkään asian kanssa ja kerta toisensa jälkeen jään näppejäni nuolemaan milloin minkäkin asian suhteen. Juurikin burgungy jakku-haaveeni on kategoriassa tätä edellä mainittua. Hieman pidempi siisti, nimenomaan harmaa takki uupui kaapistani ja tässä se nyt on! Jossain kohtaa sellaisen olisin kuitenkin hankkinut niin miksipä sitten ei nyt. Ainoaksi miinukseksi takissa sanoisin sen että siis villaa tämä ei ole nähnytkään, jonka pystyi kyllä päättelemään hinnastakin. Joten ei tämä millekään paukku pakkasilla ole tarkoitettu. Perustelin tämän itselleni kuitenkin näin että käytänkin tätä takkia just nyt näillä keleillä ja omistan entuudestaan kaksi villakangastakkia (yli 50% villaa) kylmemmille keleille, joten yksi nätti ei villaa oleva takki on ihan anteeksi annettava hairahdus. Ja niillä pakkasilla olen muutenkin hautautunut parkani sisään, joten ei pelkoa mukavuudenhaluisuus vie voiton ;)  



Huivi taasen oli syntymäpäivälahjani ja on kyllä kaikkea mitä toivoa saatoin, jopa parempi! En voisi tyytyväisempi tähän ollakaan sillä Jacquard Logo Scarf on suurimmaksi osaksi kashmiria (tämä oli multa jotenkin jäänyt huomaamatta vaikka ihan selvästi se tuolla nettisivuillakin lukee) ja väri on niiin kyllä mieleeni. Ehdottomasti kaunein. "Toi näyttää kyllä ihan sulta" totesi ystävänikin huvia katsellessaan. Huivin voikin nyt tyytyväisenä yliviivata wishlistiltäni. Sopiihan tuo nyt meinaan aivan loistavasti sekä tämän harmaan takin kanssa että myöskin beigen duffelin pariksi. 
Tämän näköisessä asussa kuljenkin sitten todennäköisesti lumen tuloon saakka. Ainoa kahdesti miettimistä kaipaava yksityiskohta on nilkkurit vs saappaat. Toista pipoa olisin vielä vailla, mutta valinnan vaikeus iskee... Siihen saakka kunnes sopiva löytyy saa viime talven harmaa pipo löydökseni yksinoikeudella lämmittää pääkoppaani. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)