torstai 6. marraskuuta 2014

Talvi Biker-takki


Jippii ihanaa ensilumi!!! Olinkin varautut etukäteen sen tuloon alkuviikosta kaivamalla loput talvitakit säilöistään, Uggit suoja-ainettamalla ja pistämällä yhden pipon Stokkalta tilaukseen. Otin heti käyttöön myös tämän edellis talven suosikkini biker bulkee villakangastakin. Viime talvena käytin tätä lähes tämän näköisessä muodossa (kuvat täällä) mutta uuden huivin myötä innostuin sitä yhdistämään vähän toisin ja hyppäsin hitusen mukavuusalueeni ulkopuolelle. Mun mielestä tämä olin tosi kiva asu lukuunottamatta noita kenkiä. Huomattavasti paremmin olisi sopinut rusettihankojen väriset saapikkaat, mutta ahkerasta etsinnästä huolimatta ei ole mieleisiä saappaita tässä syksyn mitaan kohdalle osunut, joten oli tyydyttävä näihin vanhoihin aikansa eläneisiin saappaisiin. 

Toinen mikä meni hieman toivotusta pieleen oli kameran asetukset :D Hyvät kuvat oli mennä "pilalle" kun en tosiaan ollut tajunnut katsoa niitä asetuksia vaan lykkäsin kameran vaan kuvaajalle käteen ja olin että ota nyt äkkiä muutama kuva. Tukka siis valottui ihan oudousti suurimmassa osassa kuvista, mutta näitä käy aina välillä tämmöinen tohelo kun olen, joten ei kannata välittää jos joku kuva näyttää hieman hassusti muokatulta se johtunee tästä :) 


Biker Coat/H&M
Scarf/Mulberry
Gloves/Mango
Jeans/Vero Moda
Shoes/Seppälä
Bag/Guess


Yksi asia vielä tähän loppuun mistä haluaisin muistuttaa ihan kaikkia on tuo heijastin! Varsinkin nyt kun on lunta tullut ja kaikki eivät ole autoihinsa niitä talvirenkaita vaihdattaneet! Melkoisen vaivaton henkiturva on tämä. Itsehän tuossa eilen töistä tullessa meinasin päätyä eräänkin auton töytäisemäksi ihan tässä melki kotikadullani, jolla ei vissiin ollut vielä niitä talvirenkaita.. Onneksi oli heijastin ja kaukaahan se autoilija varmasti minut jo näki, Mutta liian lujaa keliin nähden kyllä ajoi eikä se auto niin vaan pysähdykään lumisella tiellä kuin seinään. Itsekkin autoilevana tiedän sen kuinka hirvittävä tunne se on kun joku musta mötikkä (ei heijastimella varustettu [usein mies] henkilö) pomppaa midlle of nouwhere auton eteen ja alat siinä sitten äkkijarruttelemaan. Olisi voinut käydä kyllä tässäkin toodella köpelösti jos ei heijastinta olisi takinhelmassa roikkunut...

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Tosi ihana tää asu. Ihanan simppeli, mutta silti siinä on sitä jotain ! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kaunis kiitos!! <3 ei ehkä sitä ominta omaani sillä harvoin yhdistelen mustaa ja ruskeeta keskenään mutta mustakin tässä oli sitä jotain :)

   Poista
 2. Vitsit sun hiukset ovat kauniit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kiitos kauheesti!! :))) kyllä pisti hymyilyttämään tämä, hihi

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)