sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Kauneudenhoito päiväni

Sunnuntai on se päivä viikosta, jolle en yleensä suunnittele etukäteen mitään ohjelmaa. Sillä se on viikon ainoa päivä joka on pyhitetty kokonaan oleilemiselle. Harvoja sunnuntai työvuoroja lukuunottamatta sunnuntai on vapaapäiväni. Yleensä nukun pitkät kauneusunet, syön aamupalaa kaikessa rauhassa lehtiä selaillen saatan jopa innostua kokkailemaan jotakin erikoista, käyn lenkillä jne. Sunnuntaisin erikoiskohtelua saavat myös usein niin hiukset kuin kasvotkin.Kasvojen hoito on sellainen rutiini mitä en ikinä missään tilanteessa jätä väliin. Tavallisina iltoina pesen kasvot Lumenen Syväpuhdistavalla Puhdistusgeelillä. Tuote on öljytön, joten se myös on yhteensopiva näiden mun räpsyttimienkin kanssa. Sen jälkeen käytän saman sarjan kasvovettä sekä apteekin kosteusvoidetta, en sen ihmeempiä. Näiden ihan perus juttujen lisäksi näin sunnutaisin teen kuorinnan ja/tai kasvonaamion. Lumenen Syväpudistava Turvenaamio on ollut käytössäni jo vuosia. Naamio poistaa kasvoilta epäpuhtauksia ja ylimääräistä rasvaa jota ainakin itselleni saattaa ajoittain kertyä T-alueelle sekä supistaa ihohuokosia. Edoton luottosuosikkini! Ja tätä kyllä suosittelen hyvinkin lämpimästi jos on naamio hakusessa. ;) Uusin purkkiarsenaaliini rantautunut tuote ihonhoidon saralla on niin ikään Lumenelta, Detoxifying Mask naamion ja kuorinnan yhdistelmä! Etenkin kesän jäljiltä (jos näin enää saa edes sanoa) se näkyvästi kirkastaa sameaa ihoa ja kuorii tehokkaasti. Ei todellakaan tarvitse väkivalloin hinkata kuorintarakeita pitkin naamanaluetta ja kaulaa kuten jossain muissa kokeilemissani tuotteissa. Niinkuin nimikin jo kertoo ovat ne kuorinta-ainesosat mikroskooppisen pieniä ja levittyvät todella hyvin kasvoille. 

En ole oikein ikinä löytänyt noita luksuskosmetiikkamerkkejä tällä ihonhoidon saralla ja vähän hassulta tuntuukin maksaa monta kymppiä tuotteesta jonka tiedän loppuvan suhteessa hyvinkin nopeasti. Lumenen tuotteista tykkäänkin kovasti sillä hinta-laatusuhde on mielestäni hyvä ja suomalaisuus on aina plussaa tässäkin asiassa!


Hiusnaamiot taasen on musta ihana tapa helliä hiusta. Siitä tulee jotenkin hirmu luksus olo tuotteesta riippumatta melko pienellä vaivalla ihan tällaisena tavallisena arkena. Yleensä olen kuitenkin suosinut näitä kampaamoversioita. Tällä hetkellä omassa käytössäni on tuo Color Mask sekä tämmöinen Cutrinin Green, jossa on mukava tuoksu joka sopii hyvin tähän tulevaan joulunaikaan, sillä tuote sisältää kuusenoksauutetta.


 Onko muita Lumenen käyttäjiä? Tai mitä muita merkkejä ja luottotuotteita on teillä käytössä? Kaikki vinkit otetaan avosylein vastaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)