maanantai 10. marraskuuta 2014

Ihana Marraskuu!

 Marraskuu...jolle kukaan ei yleensä aseta mitään odotuksia. Ehkä juuri tästä syystä onkin aika antaa sen näyttää parhaat puolensa. Kaikkia asioita en tykkää paremmuusjärjestykseen laittaa, mutta myönnettäköön ettei tämä marraskuu suosikkeiheni kuulu. Vuoden pimein kuukausi jolloin päivänvalo on vähissä ja säästä tulee puhuttua lähes päivittäin. Ulkona on ruman näköistä ja puut ovat kaljuja. Ei näytä todellakaan tältä miltä tässä iloisessa syyskuvassa jonka nappasin joskus ruskan ollessa kauneimmillaan. Ajattelinkin nyt näin harmaana maanaintaina listailla muutamia asioita, jotka tuovat itselleni iloa joka päivä, erityisesti marraskuun harmaudessa. Asiota jotka saattavat olla ehkä jopa paremmin näin marraskuussa kuin muulloin ;)

1.Kodin laittaminen ja vanhojen lehtien selailu on parasta pientä puuhastelua näin marraskuussa eikä tunnu lainkaan ajanhaaskuulta pohdiskella onko se torkkupeitto nyt parempi tuossa nojatuolin- vaiko sohvannojalla. Ei sillä etteikö mielessäni olisi muutamia materiahaaveita mutta saan ehkä enemmän sisustusjutuista iloa, sillä kotona tulee oleiltua entistä enemmän. Joka ilta sytytän kaikki kynttilät palamaan ja istuskelen sohvan nurkassa niitä lehtiä selaillen ja teetä hörppien imien inspiraatiota itseeni ennen nukkumaan menoa. 
2. Nykyisellään katson hyvin vähän telkkarista yhtään mitään, mutta näillä keleillä valitsen ulkoilun sijasta mieluummin jonkun Disney-piirretyn katselun tai pistän pyörimään kokonaisen sarjan tuotantokauden. Iki-ihana Sinkkuelämää, johon tuskin kyllästyn koskaan, Täydelliset naiset, Rillit huurussa mitä näitä nyt on Voisin jopa kuvitella aloittavani jonkin aivan uuden sarjan katselun kun tuo Netflix meidänkin taloudestamme löytyy. Vaikeata vaan päättää mikä se voisi olla... Loppu vuodesta myös julkaistaan niitä ns. "laatuleffoja" jotka kalastelevat Oscareita, joten elokuvissa käynti on myös ihan mahtavaa vaihtoehto esim. sateisen sunnuntai-illan ohjelmaksi kun vaan muistaa varata paikkansa etukäteen. Koskahan olisi käyty kesällä elokuvissa, jaa a.

3. Itsestä huolehtiminen saa ehkä jopa uuden merkityksen näin alkutalven kynnyksellä. Panostan mukavuuteen niin vaatetuksessa kuin ajattelussa. Haaveilen tosi paljon tulevasta, etenkin kesästä ja suunnittelen kaikkea kivaa. Muistan myös olla itsellenikin välillä kiva. Lakkailen kynsiä, teen kotimanikyyrejä ja jalkahoitoja sekä lähräilen hyvän tuoksuisilla rasvoilla. Yöpöydälläni on tällähetkellä Body Shopin Kookosvoi-rasva jota laitan käsiin aina ennen nukkumaan menoa. Mun mielestä se tuoksuu aivan rantalomalta ja toivonkin että sen asiosta nukkuisin paremmin ja näkisin ihania unia, sillä tuoksusta tulee hyvä fiilis.4. Marraskuussa salille mahtuu mukavasti, sillä syksyllä täysillä alottaineiden laihduttajien into on jo lopahtanut eivätkä nämä uudenvuoden kuntolupailijat ole vielä tässäkohtaa sinne salille tietänsä löytäneet. Lukuunottamatta vasta auennutta Gogota johon erehdyin tänään menemään siinä neljän aikaan. Sinne ei hetkeen siis... Tuskin sitä tammikuussa pääsee ihan kävelemällä vaan kotisalin keskiviikon kello viiden Combattiin, ei kyllä sinne tunnille melkein pitää etukäteen paikka varata jos tunnille halajaa. Nyt olenkin ottanut tästä kaiken ilon irti että vielä mahtuu! Olen myös ottanut tavakseni venytellä treenien jälkeen paremmin sekä käydä kerran viikossa salin jälkeen infrapunasaunassa. Se vasta ihanaa onkin kun sen puolisen tuntia rauhassa vaan lämmössä istuskelee ja yleensä saan jopa olla sen kokoajan siellä ihan yksinäni! 


5. Ystävin näkeminen on itselleni tärkeää, sillä heistä saan valtavasti energiaa. Tuntuu että kaikilla on jopa enemmän aikaa nähdäkin. Vaikka ei mitään erikoista olisi viime aikoina tapahtunutkaan niin aina sitä keksii vaikka mitä rupateltavaa. Yhteisten tekemisten muistelu sekä tulevan suunnittelu teekupposen äärellä on kyllä terapeuttista puuhaa. Ja sen kerran kun saa kasan tyttöjä samaan aikaan samaan paikkaan on aina ihan huikeata. Ollaankin jo suunniteltu entisten joukkuekavereiden kanssa pikkujouluja kuun loppupuolelle ja olen ihan hurjan innoissani, sillä osaa tytöistä en ole nähnyt ties koska jopa vuosiin. Myös pitkät puhelut ulkomailla asuvan sisareni kanssa ovat kultaakin kalliimpia ja onneksi nähdään pian taas <3 

Maanantaitkin on oikeasti ihan kiva viikonpäivä kun sen vaan ajattelee sellaiseksi. Tänään olikin erityisen hyvä maanatai sillä oli vapaapäiväni! :) Muistakaa nauttia synkkyydestä huolimatta läheisten seurasta ja niistä ihan pikku jutuista joista tulee joka päivä hyvä mieli! Kaikki kun ei ole aina itestään selvää.. Mukavaa alkanutta viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)