keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Something Old, something New, something Diy...


Sisustusvimmani on etenkin näin marraskuussa ollut taas huipussaan! Olen ihan into piukeena kaivellut tuikkukipot ja kynttilät kaapin perukoilta ja levitellyt ne pitkin poikin tasoja. Ottanut esille niin kesäsäilössä olleita tekstiilejä kuin muitakin sisustuselementtejä ja esimerkiksi ulkovalosarjan
asentanut valmiuteen parvekkeelle. Keksisin tähänkin hätään vaikka mitä kaikkea pientä kivaa, mitä haluisin sille yhdelle pöydälle ja tuonnekin tyhjään nurkkaan sopisi jotain, mutta tällä kertaa olenkin tyytynyt muutamiin enemmänkin uudelleen järjestely ratkaisuihin uuden ilmeen luomiseksi kuin ainaiseen turhan uuden hankkimiseen. 

Viime talvena ostamallenii Pentikin kynttilänjalalle ei oikein missään kohtaa löytynyt arvoistaan paikkaa. Se näytti mielestäni aivan typerältä yksinään eikä sen pariksi ollut oikein mitään laittaa. Nyt kuitenkin kun otin uudelleenkäyttöon jo poltettujen Joikin tuoksukynttilöiden kupposet sai kynttilänjalka myös arvoisensa paikan olohuoneen pöydällä. Ainoa varsinainen uutuus onkin Vallilan harmaa Lumi-tyyninpäällinen, jonka ostin Kodin 1:stä melkoisen hyvällä alennuksella varutettuna. Tyynynpäällisiä kun pitää uusia aina silloin tällöin, sillä tyynykasa on herra karvakorvan suosikki päiväunipaikka. 


Vaihdoin myös makkarista vaalean maton olohuoneeseen valoa tuomaan. Makuuhuone taasen sai uuden ilmeen varastossa pidemmän aikaa lojuneesta punaisesta matosta, joka onkin oikea väripilkku ja sopii kyllä hyvin tähän kyseiseen vuodenaikaan.

Iloinen siivous-,sisustus-,kuvausassistenttini
 Vielä maltoin mieleni joulujuttujen suhteen vai olisko niitäkin tänne saanut jo laittaa? Kieltämättä yritän salakavalasti sitä joulua kokoajan tänne pikku hiljaa asuttaa, mutta jos nyt vielä pari viikkoa mielensä malttaisi ennen kun mitään punaista kaitaliinaa pöytään pistää taikka eteiseen sitä "Hyvää Joulua!" kynnysmattoa ;)

4 kommenttia:

 1. Onpas mukavan näköistä! ja tosi kiva blogi :) voisit tehdä joskus jonkun kattavamman kotipostauksen, olis kyllä kiva lukee
  -Tuulia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuossa kelpaakin makoilla ;) Kotipostaus on käynyt kyllä useaan otteeseen mielessäni ja varmasti sellaista on luvassa! Tällä hetkellä vaan eivät kuvaustaitoni tai no kärsivällisyys riitä hämärässä kuvailuun, joten kunhan alkaa taas valostumaan niin postaus otetaan työn alle saman tien! :)

   Poista
 2. Ihastuttava blogi, jään kyllä seurailemaan :) Kauniita yksityiskohtia kodissasi. Komppaan edeltäjää, kattava kotipostaus olisi mielenkiintoinen! :)

  http://withoonahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos mukavasta kommentista ja että päätit tulla sellaisen tänne rustaamaan! :) Kiva että olet tiesi tänne löytänyt ja lämpimästi tervetuloa! <3 Ihanaa että sinä myös olet aloittanut kirjoittelun ja oikein hyvältä näyttää sielläkin! Kotipostausta on kyllä varmasti luvassa, mutta ehkäpä sitä ennen vähän muutamia jouluisempia kotikuvia ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)