lauantai 13. joulukuuta 2014

Let it Snows!

Aamulla ikkunasta ulos katsoessani odotin sitä samaa harmaata ja kuraista pihapiiriä, mutta toisin kävi! Maa oli vitivalkoinen ja lunta leijailee edelleen hiljakseen maahan - iiks kuinka ihanaaa, tätä on niin odotettu! Juoksin into piukeena pyjamassa tuuppaamaan auton lämppärin johdon päähän, sillä tiesin heti mihin tänään on ehdottomasti mentävä! No Pyynikille! Sekä kesäisin että näin talvisin on tuo ehdottomasti suosikki paikkojani Tampereella. Eikä nuo henkeä salpaavat lumimaisemat pettäneet tälläkään kertaa. Oli ihan mahtavaa tehdä pieni kävelylenkki lumisilla harjuilla ja kaikki tuntuivatkin nauttivat lumesta omalla tavallaan. Minä upeita maisemia katsellen ja Luca lumikinoksien läpi juosten ja lumessa leikkien.

Ajatus oli ensin mennä Cafe Pispalan aiemmin syksyllä hyväksi todetulle brunssille, mutta päädyimmekin sitten kävelylenkin pääteeksi lopulta Pyynikin näkötornille vastapaistettujen munkkien houkuttelemana kahvikupposelle. Kuppi kuumaa ja vielä lämmin munkki ulkoilmassa, ehkä mahtavinta! Brunssille keritään sitten ensi viikonloppuna, sillä silloin saan sisareni Saksanmaalta tänne koto Suomeen joulunviettoon! Jippii! En millään malttaisi enää odottaa, sillä ikävä on jo kova ja tottakai olen suunnitellut kaikkea mahdollista kivaa ohjelmaa meille joulunpyhiä ajatellen! 




 Loppupäivästä täällä olisikin luvassa joulusiivousta, kodin laittamista lopulliseen joulukuntoon vaikka melkoisen jouluiselta jo näyttääkin sekä ihka ensimmäisten piparien leivontaa ystävän luona. Parempi myöhään kun ei milloinkaan ;) Myös super innoissani olin siitä että upouudet kengät pääsivät vihdoin tositoimissa testiin! Niistä lisää sitten huomenissa ;) 

Ihan mahtavaa ja energistä lauantaita kaikille! Toivottavasti muutkin olette nauttineet yhtälailla lumentulosta. 

4 kommenttia:

  1. Ihanaa että on tullut lunta, mäki tykkään! Noi kengät on upeet ja ihania kuvia! Nyt joulukuusen pystytykseen! :) Mukavaa joulun odotusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä heti tuli niiin paljon jouluisempi fiilis kun saatiin vähän lunta maahan! Toivon todella ettei sulais nyt pois ainakaan ennen joulua. Ja olishan se ihan huippua jos vielä Uvnakin olis lunta niin onnistuisi muutaman raketinkin ampuminen vaivatta ;) Kiva jos tykkäsit! :) Oih laitatte jo kuusta! Meille tulee tänäkin vuona ihka oikea kuusi niin haetaan se vasta ensi viikonloppuna :) Hirmu mukavaa joulun odotusta myös sinne<3

      Poista
  2. Moikka! Me täällä Vamoksella kyseltäisiin lupaa käyttää tuota lumista kuvaa meidän kengistä :--) Tietenkin käyttäjämerkinnällä varustettuna! Mukavaa Joulunaikaa!

    Vamos/Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka moi! Hei ilman muuta onnistuu jos tuntuu vaan siltä että kuva on johonkin käyttötarkoitukseen sopiva! Uudessa asupostauksessa on myös toinen kenkäkuva ja sekin on ihan käytettävissä jos haluatte! :)

      Oikein mukavaa Joulun odotusta teillekin sinne Vamokselle! Täytyypä taas piakkoin tulla kenkäkaupoille! ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)