tiistai 23. joulukuuta 2014

Merry Christmas!

Enää yksi yö jouluun! Tänä vuonna herään ensi kertaa omasta kotoani aattoaamuna, joten kyllähän sitä nyt hieman jännittää kuinka se aatto lähteekään käyntiin kun pitäisi aikaisin aamulla suunnata sinne kotikotiin joulun viettoon. Muuten vietetäänkin hyvin perinteikästä joulua, joka sisältää paljon hyvää ruokaa ja juomaa, perheen kanssa yhdessäoloa, joulusaunan (tänä vuonna myös avannon kera, jaiks!) sekä myös ihkaoikea joulupukki saapuu tänäkin vuonna meille illan suussa kyläilemään kera lahjapakettien. Mitään suuri suunnitelmia välipäiville ei olekkaa vielä luvassa ja hyvä niin sillä välillä on vaan ihanaa olla ja rauhassa nauttia siitä ettei mitään aikatauluja ole.

Tänään tosin vielä säntäilin aikaa vastaan viimehetken lahjaostoksilla sekä joulukukkat että veljen (lähes mahdottomaksi osoittautunut) lahja on nyt siis viime tinkaan hankittu. Vielä vihon viimeiset lahjat pakettiin ennen nukkumaan menoa ja joulu saa tulla! 

Merry Christmas!
Lemppari leffaa täältä peiton alta katsellessa toivotankin kaikille vielä kerran oikein ihanaa ja rentouttavaa joulunaikaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)