sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Parkatakissa


Takki/Luhta, Huivi/BikBok, Laukku/Michael Kors, Lasit/Ray Ban, Haskat/H&M,
Housut/Vero Moda Kengät/UGG

Joulu ja vapaat alkavat olla nyt takanapäin ja ehkä parasta (jopa ruokaakin parempaa) oli että kerrankin pyhille osui aivan mahtavat kelit! Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja pakkasta oli sellaiset reilu viitisen astetta. Näytti talvi ehdottomasti parhaanpuolensa. Sainkin siis mitä parhaan syyn kaivaa esille pitkästä aikaa laatikossa pölyttyneet arskat ja villakangastakkien rinnalle käyttöön myös parkatakkini! 

Olenkin useaan otteeseen maininnut kyseisen parkan olevan ehdoton suosikkini ja talven vakiovarusteeni, ihan näin pikkupakkasillakin. Kaivankin takin vuosi toisensa jälkeen aina yhtä innoissani säilöstä käyttöön. Vihertävän värinen parka onkin palvellut hyvin nämä vuodet tuulessa ja tuiskussa eikä ole muuten tarvinnut palella ;)


8 kommenttia:

 1. Aivan ihana takki!! Ray banit kuuluu ehdottomasti kevättalven hankintalistalle nyt kun alkaa päivät valostumaan ja alet pyörimään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ;) Muakin kyllä himottaisi ihan todenteolla jotkut uudet arskat, jos heittäytyisi villinpuolelle olisivat jotkut värillisellä linssillä varustetut yksilöt nyt kiikarissa. Saa nähdä meneekö muut hankitalistalla tämän päähänpinttymän ohi ;)

   Poista
 2. Sinä upeus, todella kiva kokonaisuus paukkupakkasille. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä kun pistää pipon syvälle päähän niin pärjää toivottavsti niillä kovimmillakin pakkasilla ;) (jos sellaisia on vielä luvassa)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)