tiistai 6. tammikuuta 2015

Inspiraationa Pooloneule

Ihanaa alkanutta uutta vuotta! Täällä minäkin pikkuhiljaa alan saada taas otteen arjesta, joka tarkoittaa myös blogin puolelle paluuta. Vuodenvaihde sujui täällä mukavissa merkeissä ja onkin tuonut jo mukanaan kaikkea uutta ja jännittävää. Ennen kaikkea mielessä ovat olleet tietysti myös joka vuotiseen tapaan joulun jälkeen alkaneet alennusmyynnit. Olen itsekkin kerennyt kerran jo niillä mestyksekkäästi piipahtamaan. 

 Etenkin mitä mihinkään trendeihin tulee olen jossainmäärin hyvin hitaasti syttyvää sorttia. Tällä kertaa kuitenkin pienen viiveen jälkeen poolokaulukset ovat sulattaneet myös mnun sydämeni todenteolla! Alennusmyynneiltä teinkin ilokseni pelkoisen löydöksen. Nimittäin lähes täysvillaisen pooloneuleen Gerry Weberin valikoimasta.
Turtleneck with leather skirt

Poolo on nyt jo useaan otteeseen ollut ylläni kera perus vaatteiden kuten revittyjen farkkujen ja saappaiden kera. Myös vahapintaiset huosut ovat olleet poolon kanssa oiva pari! Mutta koska Saksasta syksyllä ostamani nahkahame on pitänyt pintansa suosikkieni joukossa läpi syksyn ja alkutalven, haluaisin ehdottomasti parittaa poolon myös kyseisen hamosen kanssa. Hattu tai muhkea huivi olisivat myös aivan loistava asuste kera poolon ja hameen eikä muuta juuri tarvittaisikkaan!

turtleneck with sneakers
Toinen ale löydökseni olivat Vilan (teko)nahkashotsit, jotka pitkän mallailun jälkeen päätin kotiin asti kiikuttaa. Nuo hieman löysän malliset sortsit ja poolo yhdessä ovat kyllä yhdistelmä mikä ehdottomasti tullaan ylläni näkemään useampaankin otteeseen! Enää puuttuisi vain mokkaiset ylipolvensaappaat, joista olen jo tovin haaveillutkin.


Turtleneck sweater with leather shorts

4 kommenttia:

  1. Jostain syystä menin ja rakastuin tähän viimeiseen asuun! Ääh, tämä olisi niin kiva asu. Erinlainen. :) Pitääkin katsoa josko löytäisin nahkashortsit myös itselleni. :) Oikein energistä keskiviikkoa kaunis. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit miten kiva kuulla nimittäin tuo viimeinen on myös oma ehdoton lempparini!! Siellä sovituskopissahan "tätä asua" tuli jo mallailtuakin kertaalleen :) Nimenomaan erilainen muttei liian erikoinen ;) Toivottavasti löytyisi sopivat shortisit olen meinaan aivan varma että sopisivat ihan mielettömän hyvin yllesi ;) Ihan mahtavaa keskiviikkoa ja viikon jatkoa sinullekin ihanuus <3

      Poista
  2. Hankin cubuksesta just valkosen ja mustan pooloneuleen ja pähkäilly minkä kanssa ne näyttäis juhlakelpoisilta ja tyylikkäiltä. Tää postaus sai kokeilemaan nahkahameen ja housujen kanssa, bueno! Antaa kivasti särmää! Kiitos tästä ideasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan mahtavaa että tästä on ollut nyt ideantynkää sinnekin suunnalle!! Yritin keksiä vähän tämmöisiä erilaisempia vaihtoehtoja kun perus siniset farkut, joten nahka-alaosat on kyl nimenomaan bueno! ;) Oma lemppari on kyllä nuo shortsit, uuden viehätystä ehkäpä :P

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)