perjantai 23. tammikuuta 2015

Kuulumisia

Perjantaiheipat täältä aamupalapöydän äärestä! Yleisesti tapoihini ei kuulu täällä "turhasta" valittaminen, mutta halusin nyt tänään vähän selventää tilannettani mikä on valloillaan täällä suunnalla, sillä tämän takia rakas harrastukseni on jäänyt nyt tahtomattani pahasti heitteille. Läppärini sanoi sopimuksena irti ja lopetti lataamasta. Luulin ensin vian olevan vaan johdossa, joten uusi johto kehiin ja homma alkaisi taas pelittämään normaaliin tapaansa. No vika ei ollutkaan niin yksinkertainen kuin minä (aka tekniikanihmelapsi) luulin ja vika piileekin nyt ilmeisesti startissa. Kone lähti siis huoltoon, laskua odotellessa....Onneksi apu oli lähellä ja kaverini työkone matkasi luokseni varakoneeksi, jotta selviän näistä arkipäivänaskareista, kuten laskujen maksu yms. Bloggailu tällä kyllä on tosin hitusen haastavaa sillä minkään sortin kuvanmuokkausohjelmaa ei tältä koneelta löydy... Eikä muitakaan hienouksia joihin olen tottunut :) Saa nähdä mitenkä minun nyt käy.. Kamerasta löytyisi toki muutamatkin asukuvat sekä hieman eräästä joululahjastani. Myös tämän koneettomuuden aikana on tullut ahkerasti käytyä salilla joten materiaalihaaveita löytyisi niin salinpuolelle kuin  muutenkin kevättäkin ajatellen. 

Vielä viimeisimpänä muttei vähäisimpänä lähenee jo talvilomanikin uhkaavasti nimittäin viikonpäästä olen aivan lomamodella (toivottavsti täällä siis sitäkin enemmän postauksia) ja piipahdan taasen myös muutaman päivän ajaksi vierailulle Saksaan sisareni luo! Joku saattaakin varmaan jo arvata mitä tuliaseksi itselleni sieltä tuon ;)

Toivotan nyt siis kaikille oikein mukavaa viikonvaihdetta ja palaillaan mahdollisimman pian!! Hope so<3

8 kommenttia:

 1. Kiva kuulla susta pitkästä aikaa, toivottavasti saat koneen kuntoon :) Mukavaa lomaa ja reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että miten lämmittääkkään mieltä että minuu on jo vähän kaivattu :') Kyllä olen hieman pulassa ollut ilman läppäriäni :S ei on kyllä jännä miten jotain pitää niin itsestäänselvyytenä ja sitten ei muka selviä kun sitä ei olekkaan :D Oikein paljon kiitoksia, tuntuu kyllä että loma on jo tarpeen vaikkei siitä joulustakaan ihan mahdottoman kauan ole ;)

   Poista
 2. Toivottavasti kone tulee pian takaisin huollosta! Todella kaunis asu, tykkään niin tuosta väriyhdistelmästä :)
  Ihanaa reissua Saksaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan koneen osalta parasta ja pelätään pahinta! Tää on kuin suoraan Sinkkuelämästä että kone kaatuu ja kaikki tiedostot ja etenkin kuvat on varmuuskopioimatta :( Kiitos sulle ihana<3 Kyseisestä asusta olisi tarkoitus julkaista enemmänkin kuvia, sillä itsekin kovasti pidin asusta ja värimaailmasta! Tässä siis esimakua tulevasta ;)

   Poista
 3. Vuhuu ihmettelin jo mihin oot kadonnu!
  -salainen ihailija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, täällä ollaan eikä mihinkää ainakaan kauas menossa!! ;)

   Poista
 4. Ihana asu! Harmaa ja vaaleanpunainen sopii niin hyvin yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kiitos ;) kyseisesta asusta olisi luvassa lisää ihan hetken kuluttua!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)