perjantai 6. helmikuuta 2015

Gray and Beige Winter Basic

Mukavaa lauantaiaamua! :) Täällä ollaan eilen kotiuduttu reissusta kera painavien kantamusten ja mikä autuus olikaan päästä omaan sänkyyn untuvapeiton alle nukkumaan ja herätä ajoissa virkeänä! Saatika avata ikioma läppäri! Kone toimii taasen kuin unelma ja olen intoa täynnä mitä tähän ja muutamaan muuhun hommaan tulee! Nyt kuitenkin niitä lupailemiani asukuvia jo muutaman viikontakaa!


Coat/Zara
Beanie/Stockmann
Scarf/Bik Bok
turtleneck sweater/Gerry Weber
Boots/Vamos Kenkäkauppa
Pants/Vila
Bag/Guess Asussa on hyvin kiteytettynä talvipukeutumistani. Pikku pakkasilla Zaran harmaa takki on ollut ahkerassa käytössä sekä Vamokselta hankkimani bootsit ovat kertakaikkisesti liimaantuneet jalkoihini! Myös paras alelöytöni (joita tein aivan äärimmäisen vähän) Gerry Weberin villapoolo on saanut jo lukuisia käyttökertoja osakseen. 

Kaulaa lämmittämässä on talven aikana ollut jos monenmoista huivia, sillä taitaa juurikin nuo huivit olla mieluisin asusteeni. Kuitenkin on pakko sanoa että olen ehkä ihan hurjan pettynyt näissäkin kuvassa nähtävään kivasti vaaleanpunaiseen taittavaan beigeen huiviin, jonka jo syksyllä hankin Bik Bokista. Harmaa huivi jonka edellistalvena kyseisestä kaupasta itselleni nappasin on ollut ja on edelleen eräitä suosikkejani mutta tämä (jonka luulin olevan täysin vastaava) ei ole lähellään niin mieluinen, lukuunottamatta väriä. Ei tämä tekokuituinen versio ole mitään kerrattuna täysvillaisiin huiveihin puhumattakaan sen lämmittävyydestä. Kylmä kun mikä! Olenkin tullut siihen tulokseen että kyseinen huivi lähtee kiertoon ja tilalle hankin vastaavan. 


Nyt lähdenkin tästä hieman kaupoille pyöräntämään, sillä etenkin jääkaappi ammottaa tyhjyyttään! Testiin pääsee heti myös eräskin Saksan tuliaiseni josta luvassa myöhemmin paljon lisää ;) 

4 kommenttia:

 1. Vitsi miten talvisen tyylikäs sukokonaisuus! Lovetan varsinkin vamosin kenkiä ja tupsupipoa 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle ihana<3 Meillä on selvästi yhtenevä maku, sillä taitavat nuo samaiset kaksi olla myös omat suosikkini ;)

   Poista
 2. Mikä tyylikäs talvikaunotar se onkaan kuvissa!? Wau. Asusi on just eikä melkein näköisesi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikäh kiitos sulle tuhannesti ihana<3 Itse olet varsinainen kaunotar!!! Mutta niin kai se sitten on että minultahan tämä ihan näyttääpi ;) jos seuraavaksi vähän toisenlaistakin minua!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)