keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Mustaa kyllästymiseen asti


Biker Coat/H&M
Beanie/Stockmann
Scarf/BikBok
Pants/Vila
Gloves/Glitter
Bag/Guess


Tänään ensimmäistä kertaa koko talvena, tuli lopenkyllästyminen talvivaatteisiin. Takkeihin, paksuihin huiveihin ja kenkiin! Pääsin jo kertaalleen Saksassa trenssin ja lenkkareiden makuun, joten tämä ennen jo reissua kuvattu tummanpuhuva asuni ei näytä yhtään niin kivalta mitä se tuolloin oli.
Mukavasti lämmittävä aurinko ei houkutellut pukemaan päälle enää toppatakkia laisinkaan, muttei sitä oikeasti vielä tarkene vähemmissäkään vaatteissa. Jos sitä mielensä vielä hetkeksi malttaisi ennen kun alkaa kevät takkeja ja tennareita esiin kaivamaan vaikkakin ispiraatiota tulevan kevään varalle ammentelen jo kovaa kyytiä :)

Kevään lähestyessä olen myös kovasti pohtinut tekemääni epävirallista Uuden vuoden lupausta. En koskaan ole luvannut esim säästäväni nyt rahaa päämäärättömästi ns. pahan päivän varalle, taikka syöväni terveellisemmin, saatika pudottavani muutaman kilon painoa. Etenkään tämmöiset kliseiset terveellisiin elämäntapoihin liittyvät lupaukset eivät sovi omaan päähäni sitten millään. Pidän tämmöisiä "tyhjiä lupausia" kaikkein pahampana. Sen sijaan lupaan aina muuttaa jotakin ajatusta. Vuosi sitten lupasin olla stressaamatta vähemmän kaikesta turhasta joille en periaatteessa itse voi mitään ja tässä onnistuin mielestäni yllättävänkin hyvin. Tänä vuonna sitten lupasinkin muuttaa käsitystä itsestäni pukeutujana. Olen pidemmän aikaa ajatellut etteivät hameet tai mekot lukuunottamatta makseja ole vaan juttuni. Mutta nyt kuitenkin päätin että hame(sukkahousu)kammoni on saava kyytiä tänä vuonna ja hekuma nahkahameeni ympärille saa jatkoa muutaman uuden hamosen ja mekon voimin, joita alan myös ihan oikeasti käyttämään! :) Ja koska tuo kyseinen nahkahame on pyörinyt nyt niin kollaaseissa kuin tekstin muodossa jo syksystä lähtien ovat nyt myös esimmäiset asukuvat tallennettu kameralle asti!! Jippii! Hieman uusia puolia tännekin nähtäväksi siis ;) 


6 kommenttia:

 1. All black toimii aina! Nyt pystyy jo toppikset vaihtaa villakangastakkeihin, joten seuraava siirto onkin sitten trenssit, jee :) Ihana päästä pukeutumaan keväisesti ja kevät onkin hyvä syy kokeilla kaikkea uutta vaaterintamalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuo on täysin totta!! ;) Niinniinniin paljon kyllä odotan jo kevättä ja kevät takkeja koska niitä on huomattavasti mukavampi valikoita kuin näitä talvitakkeja :P Ehdottomasti eniten odotan että pääsen taas pukemaan vaaleansinisen takkirakkauteni ;) Baltsusta puhumattakaan, vaikka niiden korkkaus taitaa jäädä vapulle

   No niin onkin!!<3 Toivotaan että nämä aikomani kokeilut tuottavat nyt sitä toivottua tulosta ja minustakin leivotaan ainakin niitä hamosia käyttävä leidi, haha ;D

   Poista
 2. Oikein hyvännäköinen asukokonaisuus. Musta toimii aina, ja asusteidesi värimaailma tuo kivasti omaa kontrastia. :) Kaunokainen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle ihananinen kun jaksat päivästä toiseen ihanilla kommenteillasi minua piristää<3 Iski jo vähän semmoinen että laitanko koko kuvia tänne, mutta ilmeisesti kannatti kuitenkin :)

   Poista
 3. Wow very cute jacket, from where you bought it?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you very much! :))) The jacket has been bought last winter from H&M

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)