keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Motivaatiota uusista treenivaatteista

Eilisen tummista tämän päivän kirkkaisiin ;) Myönnän että minuunkin on pikku hiljaa juurtunut pieni materiaaliurheilija. Sävy sävyyn täydellisesti mätsäävät lenkkikuteet houkuttelemat huomattavasti enemmän päälleen pukemistä kuin kauhtuneet mustat verkkarit. Niinpä päätinkin motivoida itseäni taas hieman pistämällä tilaukseen värejä. Ostoskoriin päätyikin pari toppia ja uudet trikoot.

Sport Inspiration


Kesäksi olisi ehdottomati tarkoitus hankkia myös shortsit ja uudet lenkkarit ihan kaksin kappalein. Ennen pidin tiukasti kiinni linjasta että urheiluvaatteita ja muuta pukeutumista ei parane sekoittaa kerkenään, mutta niin sitä ajatus vaan muuttuu. Vuosi takaperin hankin ensimmäiset kirkuvan pinkit city-lenkkarini ja ainakin sille tielle on jääty!


En tiedä onko tämä kyseinen tapa ehkä se kaikkeen paras motivaationlähde, mutta myönnän sen toimivan itseeni vähän turhankin hyvin ;) Mukavaa torstaita, kohta on jo taas viikonloppu!!!

2 kommenttia:

  1. Urheiluvaatteissa itse koen värin todella tärkeäksi seikaksi. Näin talvisin tosin kirkkaita värejä hillitsin mustalla, valkoisella värillä vuorostaan. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän tulokseen olen itsekkin tullut että kyllä sillä värillä vaan on väliä ;) Ja ne valkoinen ja mustakin on hyviä nimittäin niissähän ei näy ne ei niin nätit hikiläistät ihan samalla tapaa kuin värillisissä :P

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)