perjantai 27. helmikuuta 2015

Heritage Blue Card Case

Tiedättekös sen tunteen kun kävelee jonkun ohi ja palaa saman tien takaisin tuijottelemaan sitä jotain. No tässä on nyt juurikin sellaisesta kyse! Korttikotelon hankintaa olin toki harkinnut jo jonkin aikaa, sillä pieninpiin laukkuihini käytössä oleva isohko lompakkoni ei millään sinne sovi. Kortit ja kolikot pyörivätkin usein pikku iltalaukun pohjalla irrallaan ja suuresti ihmettelenkin miten kaikki ovat edelleen tallella! Viimeinen niitti tälle mieliteolle oli kuitenkin se kun odottelin Stokkalla jäätävältä tihkulta suojassa kahvitteluseuraani hieman pidempään kuin sen hetken... 


Sininen neljällä korttipaikalla varustettu kotelo käänsi pääni samantein ohi kulkiessani ja sille tielle jäätiin! Hypistelin haltiossani koteloa tovin ja mietintäkahvittelujen sekä muutamien kuvilla vasustettujen Whatsupp-viestien jälkeen palasin kotelon hakemaan mukaani! Ja mikäs sen parempi kuin se että arvotavarat pysyvät tallessa! Korssin korttikoteloni sopiikin nyt sekä pienemmän cluthin kuin Lilynkin sisään! Ja istuu kuin nenä päähän! 

Mieleeni tulee jo vahvasti tästä ihan kesä ja se kuinka välitaskussa kulkee mukana se "jätskivitonen" jonka kanssa sitten sinne lempi jäätelökikkarilleni menen tyytyväisenä tuuttia tilaamaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)