keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Muutamia Materiaalihaaveita Keväälle

Few craving


Aiemmin avauduin hieman kyllästymistäni talvipukeutumiseen, joten olenkin nyt ottanut ainakin ajatustasolla harppauksen kohti tulevaa kevättä. Paras tapahan on pakoilla velvollisuuksia (muuttolaatikoiden purkamista *kröhöm) haaveilemalla tulevasta keväästä ja jopa kesästä! Balleriina kelit siistävät silmissäni jo kovaa vauhtia, mutta kuulun kuitenkin valitettavasti tähän porukkaan jotka ovat aina liian myöhään liikkeellä nimimerkillä edelleen haaveilen sellaisesta pörrötakista. Niinpä tästä nyt ensi askel ja keväiset haaveet yhteen listattuna.

Tietysti listaltani löytyy aina jotkut kengät. Reva Balleriinat olivat viime vuonnakin keväisellä wishlistilläni ja jäivätkin näin ollen edellis vuonna hankkimatta. Kuitenkin viime kesänä ihastuin aivan suunnattomasti leokuosisiin baltsuihin, joten tässä pohdiskelin että pitäisköhän yhdistää nämä kaksi mielitekoani yhdiksi kengiksi vaiko kuitenkin hankkia kahdet eri kengät...

Asustepuolelta haaveissa olisi uusi sirompi kello päivittäin käytössä olevan Korssin kultaisen rinnalle sekä niin ikävään sydämeni vieneet värillisillä linsseissä varustetut pokat. Myös muutaman mekon voisin ottaa kaappiini ilomielen lisää! Raitaa, pitsiä, hieman värejä ja hillittyjä kuoseja kiitos. Näiden lisäksi haaveinani olisi edelleen ne city-kumpparit sekä se musta "arki"laukku josta täällä jo kerroinkin. 

Sekä eräänkin jutun tältä listalta kerkesin jo itselleni hankkimaan, arvaattekos jo ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)