sunnuntai 22. helmikuuta 2015

New way Home

...kyseinen kappale on soinut koko aamun päässäni! Ei sillä etteikö tämä Isac Elliotin biisi olisi mielestäni hyvä. Se nyt vaan jotenkin sopi tähän! :) Täällä tosiaan pikkuhiljaa näyttää jo ihan kodilta! Tavarat alkavat löytää paikoilleen pieniä yksityiskohtiaan myöten. Ja nappasin eilen töiden jälkeen mukaani myös kolme kimppua tulppaaneita, jotka koristavat nyt ikkunalautaani ja keittiön laskutasoa. Mielestäni tuoreet kukat kuuluvat ainakin omaan kotiin ja niitä tuleekin silloin tällöin ostettua sekä mennessään ystäville vietyä. Kohtahan on se naistenpäiväkin, olisikohan uudet kukat jo taatu ;) Nyt kerkiän tässä hetkisen vaan istuskella selailla läpi lehden sekä lukulistani uusimmat päivitykset kahvikupposen kera! Palataanpa huomen illalla muihin aiheisiin ;) 

Toivan siis teille kaikille ihanisille oikein mukavaa ja rentouttavaa sunnuntaita! <3


6 kommenttia:

 1. Voih tuoreet kukat tuo niin kivasti piristystä kotiin :) Ihanaa sunnuntaita sinnekin upeus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne tuovat ja jotenkin tulee ihan mielettömän energinen ja keväinen fiilis kun on vähän muitakin kukkia kuin pari vihreää huonekasvia :)) Tulppaanit on just kyllä yhtiä ihan mun lemppareita!
   Ihanaa maanantaina sinulle sinne kaunokainen<3

   Poista
 2. Ihania tulppaaneja! Valkoinen on niin raikas väri ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoisista tulppaaneista tykkään kyllä ehkä juuri eniten, sillä ne sopivat aina joka tilanteeseen! Toki tulee ostettua myös niitä värillisiä ja yksi näistäkin kolmesta kimpusta(keittiökukat) oli pinkkejä ;) Mukavaa viikonalkua sulle Reetta :))

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin, toivottavasti myös kotipostauksia on luvassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih oikein paljon kiitoksia!! :)) Kyllä on aivan varmasti kotipostauksia luvassa jahka muutaman puuttuvan palasen saan vielä hankittua ja hieman lisää saataisiin noita valoisia tunteja päivään että pääsisi kunnolla kuvailemaan ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)