torstai 26. maaliskuuta 2015

Arkimeikkipohjani

Kosmetiikka juttuja ei olekkaan blogissa hetkeen näkynyt ja tämä voi osaltaa myöskin johtua siitä että käytän pitkälti samoja tuotteita ja uusia juttuja ei niinkään usein tule enää kokeiltua. Täytyipä nyt hieman skarpata tämän asian kanssa ja sainpas aikaiseksi! Nimittäin luonnoksissa oli kuitenkin  hetken jo roikkunut eräskin- elikkä siis tämä postaus, jossa esittelyssä on arkimeikkipohjani kolme avainta. 


Etsiskelinkin yhdessä kohtaa todella pitkään itselleni sopivaa meikkivoide. Ehdottomasti paras kokeilemani voide löytyy Clinique-merkiltä ja se olikin nimenomaan tarkoitettu juuri tämän tyyppiselle iholle jossa kuivuudesta huolimatta on epäpuhteuksia jonkin verran. Tuote sekä peittää hyvin että myös hoitaa arkaa ihoa. Voiteen hieman suolainen hinta kuitenkin kirpaisi aina jonkin verran, joten etsinnän jälkeen löysinkin jossain kohtaa sen rinnalle niinsanotun budjettiversion Lumenelta.

Kyseessä on Lumenen Seerumimeikkivoide. Kuultavan lopputuloksen jättävä, koostumukseltaan superkevyt meikkivoide toimii tähän nassuun melkoisenkin hyvin eikä kuivata sitä yhtään. Lumenen meikkejä suosin muutenkin oikeastaan eniten, joten olen kyllä todella iloinen että myös meikkivoide löytyi aikoinaan kyseisen merkin valikoimasta.

En omaa mitään aivan mahdottoman tummia silmänalusia vaikka näin voisi ehkä jopa kuvitella, mutta kuivan ihon vuoksi peittämiselle on aina välillä tarvetta. Useimmat nestemäiset peiteaineet tuntuvat jäävän epätaisille läikille eivätkät sulaudu muun meikin joukkoon tai savaat silmätaluset näyttämään omaan makuuni hieman liian raskailta. Joten kaikkien kokeilemieni jälkeen olen taas palannut jokin aika sitten tutun ja turvallisen valokynän käyttöön. Näiden kahden lisäksi viimeisten meikkini puuterilla ja aurinkopuuterilla.

Vaikka olen ehdottomasti arkimeikissä niin huulipunien kuin kiiltojen ystävä ja suurkuluttaja, pidän silti niinkin arkista juttua kuin huulirasvaa aivan äärimmäisen tärkeänä. Carmexin Moisture Plus-huulivoiteen poistuttua markkinoilta olen epätoisoisesti yrittänyt etsiä vastaavaa (nimeneomaan budjettihintaista, niin ihana kun se Diorin Lip Glow onkin) Nyt uusin tuttavuuteni, niin ikään Lumenelta lupaakin kiillon ja huulirasvan ominaisuudet; kaksi- yhdessä. Saa nähdä tuleeko tästä uusi suosikkini ;)

4 kommenttia:

  1. Tuo Lumenen puna onkin uusi tuttavuus minulle. Tarviikin pistää tämä korvan taa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaakin olla melkoisen uusi tämä, joten en ihmettele jos ei vielä vastaan ole tullut :) Kiva kuulla jos mielenkiinto heräsi tämän seurauksena ;)

      Kivaa viikonloppua sulle Elisabete! :)<3

      Poista
  2. Lumenella on myös supehyvä cc voide meikkivoiteen pohjalle ja se peittää+raikastaa arkimeikissä juuri sopivasti yksistäänkin. Itsekin tuota Lumenen punaa kaupassa testailin ja vaikutti täydelliseltä arkikäyttöön. Täytynee varmaan napata se testiin kun niin monet muutkin ovat sitä blogeissa kehuneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pinkkikorkkinen cc-voide löytyykin entuudestaan jo meilkäläisenkin kylppärin kaapista, mutta jopa sitäkin edemmän pidän ehkä Lorealin Nude Magique cc:stä :P

      Otappas ihmeessä testiin, kerro sitten mitä tykkäät ;) Ja kiitos muuten vuohenjuusto-pekonileipien vinkkaamisesta! Tein ja olivat ihan törkeen hyviä<3

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)