lauantai 28. maaliskuuta 2015

Leather Shorts with Pink Sneakers

Kuulemma monessa paikkaa on lähipäivinä yllänyt takatalvi. Täällä on onneksi vältytty (vielä) moiselta! Tästä johtuen myös tämä vilukissa on voinutkin pukeutua huoletta hieman kevyemmin ulos lähtiessään jäätymättä ihan pystyyn. Tämä tarkoitti myös sitä että uskaltaudun ensikertaa tänä vuonna pihalle "ilman housuja" 





Vilan tekonahkashortsit lukeutuivat ainoiden joulun jälkeisten alennusmyyntien löydösteni joukkoon ja olenkin siitä lähtien kuumeisesti odottanut niiden käyttöönottoa ja kaavaillut monenmonta asua niiden ympärille. Tällä kertaa yhdistin shortsit villapoolon ja pitkän trenssin kaveriksi. Jalkaan mitkäs muutkaan kuin lenkkarit ;) Muuten melkoisen tavanomaiseen asuun mielenkiintoa toivat nuo ihanat värilliset lenkkarini. 
Asu olikin melko samanhenkinen mitä aiemmin eräässä kollaasissani näkyi, joten 
mitäs pidätte, vai menikö ihan metsään nyt tämä?

Uusista aurinkolaseista kevääksi haaveilin myös täällä jo aiemmin, joten ryhdyinpä tuumasta toimeen. Värilliset pokat mielessä lähdin ostoksille, mutta toisin kävikin. Sillä lopulta kotuitinkin Ray Ban- Clubmasterit, jotka ovat muuten kyllä niin päheet ettei mitään rajaa! Tästä päätökseeni tyytyväisyydestä huolimatta ne sinilinssiset Aviatorit kummittelevat vaan edelleen mielessäni... Olisikohan se ihan hirvittävän väärin hankkia vielä nekin :D

Tätäpä jään nyt pohdiskelemaan ja toivotan teille oikein kivaa lauantai-iltaa ihanat! :)


Trench Coat/H&M
Turtleneck sweater/Gerry Weber
Pink Sneakers/Reebok
Leather Shorts/Vila
Sunglases/Ray Ban
Bag/Michael Kors

6 kommenttia:

  1. Ihana asu!! Ja lenkkarit ovat tosi kiva väriläiskä tässä :) Ei se väärin ole hankkia niitä toisiakin aurinkolaseja, nimimerkillä Clubmasterit postissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sulle Emmi!<3 Voi vitsit, ihanaa että päätit nyt hankkia myös ne, et tuu pettymään ;) Kyllä se varmaan on munkin nyt antauduttava tälle houkutukselle :P

      Poista
  2. Tämä asu on vaan niin upea <3 Toki kantajansakin, hih ;) Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tuhannesti Oona<3 Aivan ihanaa alkanutta viikkoa sulle sinne! :))

      Poista
  3. Kiva asu! Nahkashortseja tai hametta kaipailisin omaankin vaatekaappiin. Ja Clubmasterit ovat päheät totta tosiaan! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti sulle Janica! :) Nyt ei sitten muuta kuin tutkailua sillä silmällä joskos jomman kumman itsellesi löytäisit, pystyn kyllä hyvin kuvittelemaan kumman tahansa shortsit taikka hameen yllesi! ;)
      Hihi niinhän ne ovat, en voi olla kanssasi kuin täysin samaa mieltä!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)