sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Farkkulovee

Tässä yhdistelmä joka tällä hetkellä on kovasti mieleeni, nimittäin tuplafarkku
Farkkupaitaa käytäkin hyvin usein, mutta tähän mennessä lähinnä vain mustien farkkujen parina- oi miksi?Denim on Denim
Valkoinen toimii mielestäni sinisen farkun kanssa aina ja takin voisikin (jo) myös sään salliessa vaihtaa saman väriseen bleiseriin sekä kengät kuvaankin valikoituneisiin batsuihin. Mielestäni farkkupaita huutaa ehdottomasti parikseen myös arskoja joten mitkäs paremmin sen kanssa sopisivatkaan kuin nuo Clubmasterit. Super keväinen asu. Voisin kuvitella pukevani tämän asun ylleni vaikka heti<3

5 kommenttia:

 1. Clubmasterit antaa kivasti särmää asuun kuin asuun ja ne sopii joka päähän :) Vannoutuneena pilottilasien käyttäjänä clubmasterit on ainut malli mihin suostun vaihtamaan :D Tuplafarkkukuvia on blogeissa nyt näkynyt tiuhaan ja hyvältä näyttää! Täytyy vielä itse sulatella ajatusta nyt kun tuli takatalvikin, ja ehkä sitten kun kelit taas keväistyy niin sulan tälle trendille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä kieltämättä itsessäänkin jo hirmu mielenkiintoiset! Ja Niin sitä tääläkin oltiin vannoutuneita pilottilasien käyttäjiä mutta niin vaan veivät nämä menneessä, heh!
   Ehkäpä sitten viimeistään siinä kohtaa kun (kelin taas salliessa) saa tänne blogin puolellekin jonkun näköisen farkkuasun kuvattua saadaan sinut myös tälle lämpenemään ;)

   Kivaa viikkoo sinne! :)<3

   Poista
 2. Ostin tänään juuri tuollaisen takin :) Valkoinen ja farkku toimii aina, se on totta! Kivan kollaasin olet kerännyt, haluaisin noista kyllä kaikki :D Ja toimii erittäin hyvin yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit olipa sattuma! :) Omaakin silmääni kyllä miellyttää tämä asukokonaisuus ja kieltämättä itsekin voisin nämä kaikki ottaa vaikka heti! Osa löytyy jo entuudestaan osa on vielä haaveena vai, mutta leobaltsut on kyllä ihan ehdoton must have hankinta tälle kesälle ;)

   Mukavaa loppuviikkoa sulle Jasmina ja kiitos kommentistasi! :))

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)