perjantai 13. maaliskuuta 2015

Casual Friday


Duffel Coat/Benetton - Beanie&Scarf/H&M
Sunglasses/Ray Ban -  Jeans/Mango
Purse/Longchamp - Sneakers/Fred Perry


Siis olen aivan täpinöissäni tästä säästä! Ihan kokoajan hymyilyttää. Sillä Kevät on vihdoin täällä! Kuivat kadut ja pilvetön taivas-aaah! Ollaan myös saatu nauttia monena päivänä pitkistä kävelylenkeistä auringon paisteessa -myös tänään!

Tämän lisäksi myös minä vilukissa on korkannut tennarit sekä eilen jopa trenssin!! Talvitakit lähtevät viikonloppuna kellariin talvisäilöön ja tilalle kaivetaan kaikki ihanat kevät takit ja kengät. Kevät kenkävalikoimani on tällähetkellä melkoisen suppea, sillä muuton yhteydessä luovuin monesta kenkäparista, joten sitä pitänee vissiin pian lähteä kenkäkaupoille ja tiedänkin tasan tarkkaan mihin ensimmäisenä suuntaan ;) 

Näin perjantaisiin tunnelmiin sopiva rento asuni on kuvattu jo viikolla kun sain pikavisiitille pikkusisareni. Pipoa, polvireikä farkkua, valkoista tennaria ja duffelitakki. Näistä oli tämän kertainen päiväkävely asuni koottu. Keväisiä merkkejä alkaakin jo näkyä niin luonnossa kuin vaatetuksessakin. Joten nämä taitavatkin olla viimeiset villakangastakki kuvat, sillä ajattelin nyt oikeasti enää turvautua vain paksumpiin huiveihin.


Meidän perjantaipäivä on alkanut mitä parhaimmin, joten toivotamme Lucan kanssa teille muillekin oikein mukavaa ja aurinkoista viikonvaihdetta! ;)<3

6 kommenttia:

  1. Niin kiva fiilis kun arska taas paistelee ja kevät tulee :) Duffelitakki on just passeli näin välikaudeksi ja tohonhan saa yhdistettyä vaikka ja mitä asusteita! Voi miten suloinen karvapallero sulla lenkkikaverina, hyvää viikonloppua teille molemmille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin onkin!!<3 Olen kyllä tosiaankin aivan fiiliksissä :))) Duffeli on kyllä just passeli takki näille keleille kun aamulla on vielä aikas kylmä ja se onkin ainoa minkä jätinkin vielä esille ;)

      Hän on kyllä aikamoinen hurmuri ;) Pienestä koostaan huolimatta melkoinen tehopakkaus, usein venyy meidän lenkit yli tunnin mittaisiksi :)

      Samoin teille<3

      Poista
  2. Ihanan keväisiä kuvia.:)) Kivaa alkavaa viikonloppua kaunotar<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanainen ;) Kyllä sitä melkoisen keväiseltä näyttää ja tällähetkellä vielä enemmän kuin tuollon :))

      Oikein Ihanaa viikonloppua sinne myöskin<3

      Poista
  3. Voi kun on ihania ja pirteitä kuvia! :) Näistä tulee niin keväinen fiilis, aurinko <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sulle ihanuus, kiva kuulla että fiilis välittyy sinne asti :) ja nimenomaan aurinko<3

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)