perjantai 6. maaliskuuta 2015

Fur Vest Outfit

Lupailin asua kera karvaliivin täällä jo aikapäiviä sitten, kun tein muutamia inspiraatio kollaaseja  moiseen liittyen jo ennen joulua! (anteeksi...) Nyt vihdosta viimein sain sisareni värvättyä kameran taakse joten tässä niitä kuvia! Yllättävänkin kivoja kuvia saatiin aikaiseksi! :)

Näin ehkä jopa tarpeettomaksi kuvauttaa tässä kohtaa vakkari uniformuani=karvaliiviä yhdistettynä farkkupaitaan, joten valitsinkin ylleni toisen suosikkini. On tämä kyllä ihan huikea "asuste" en voi muuta sanoa!


Fur Vest/Zara
Blouse/Vila
Scarf/H&M
Bag/Mulberry
Ripped Jeans/H&M
    Boots/Pier One (Zalando)


Ohut, ilmava pusero yhdistettynä karvaliiviin on usein valintani niin arkena kuin vähän juhlanakin.  Koenkin tummansinisen sopivan mustaa paremmin vaalean hipiäni pariksi, joten pidin sen mustan nyt tässäkin asussa vain asusteiden värinä. Ei sillä ettenkö olisi "kokomustan" ystävä, mutta tuo vaatii  ehkä hieman muutakin kuin vitivalkoisen värin nassuun (rusketusta, kyllä kiitos!) Ripauksen kevättä ujutin myös asuun, sillä mittarin pysytellessä turvallisesti plussan puolella, kaivoin alkuviikosta parin revittyjä farkua kaapinperukoilta esille! 

Ja koska vaaleansininen takkiunelmani  pysyy kuitenkin edelleen visusti henkarissa vaatehuoneen syövereissä, Edit: Kääk!! Lumi sade senkun yltyy vaan pihalla... olihan sitä jollain kevään kaipuuta lievitettävä, nimittäin keväisillä kynsillä!!! Sillä onhan maaliskuu nyt ensimmäinen kevätkuukausi. Nudelinjasta poiketen kokeilinkin hieman jotain erilaista. Aikas päheet on vaikka itse sanonkin ;) Onhan tuo nyt ihan suosikki värinikin.

Karvaliivien puolestapuhujia sieltä ruudun takaa muistaakseni löytyikin kasapäin, mutta iskeekös tämä asu teihin laisinkaan? :) Itse ainakin kovasti pidän ja jatkossakin liiviä tulee varmasti näkymään myös täällä blogin puolella. Miten keväiseltä kuullostaisikaan karvaliivi nahkatakin kaverina...




8 kommenttia:

  1. Karvaliivi näyttää hyvälle! :) Oon monta kertaa hipelöinyt niitä kaupoilla, mutta en ole rohjennut ostaa.. mutta sulla on kyllä tosi tyylikäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi paljon kiitoksia sinulle Kirsi, mukavaa että olet komentoinut, hurjan kiva nähdä "uusia naamoja" täällä kommenttiboksin puolella :) Tiedän kyllä hyvin tuon tunteen kun jotain katselee usein ja paljon muttei sitten kuitenkaan.. Näitä löytyy kyllä minultakin! Usein monet jutut näyttävät kyllä paremmilta päällä kuin henkarissa vaan rohkeasti kun kokeilee ;)

      Mukavaa sunnuntaita sinulle ja hyvää naistenpäivää! <3

      Poista
  2. Aivan ihana asu! Monta kevään vaate suosikkia jälleen yhdistettynä hyväksi kokonaisuudeksi :) Ja noi kynnet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle ihana<3 Selvästi kannatti siis mennä tuonne lumisohjoon seisoskelemaan jotta muutama kuva saatiin tästäkin asusta tänne räpsittyä ;)

      Ja kynnet on kyllä niin!! Aivan olen nyt tykästynyt tähän vaikka tätäkin emmin ensin että onkohan nyt mun juttu vaiko ei

      Poista
  3. Voi miten ihanat noi sun hiukset!!! <3 Millä oikein laitat noi kiharat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe kiitosta vaan :) Hieman on tämmöinen viha-rakkaussuhde näihin hiuksiin mutta kirahat teen siis ihan kihartimella. Käytössä mulla on Remingtonin Pearl Pro Curl 32 mm:n sauvakiharrin (se paksumpi)

      Voisin toki tehdä taas pitkästä aikaa jotain hiuksiin liittyvää postausta jos kiinnosusta aiheesta löytyy? :)

      Poista
  4. Näyttää tosi kivalle! :) ihailen aina karvaliivejä muiden päällä mut mulle ne ei vaaaaan sovi! :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kaunis kiitos sinulle Enni<3

      No pöh, harmi jos olet tota mieltä :/ Toisaalta kaikki ei sitten ehkä sovi vaan kaikille :) Ja sulla on kuitenkin se ihana pörröneuletakki mitä olen ihastellut sun päälläsi useasti, ehkä se ajaa vähän saman asian ;) Itseäkin vähän harmittaa kun löysin Saksan reissulla vähän vastaavan pitkänmallisen pörröneuletakin mutta piheys iski ja takki jäi kauppaan...

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)