tiistai 7. huhtikuuta 2015

Some Sporty Outfit

Taipuuhan se vaaleansininen takkini myös tämmöiseen hieman sporttisempaan lookkiinkin vai mitäs sanotte?  :)



Blue Jacket/Zara
Scarf/Bik Bok
College/Gina tricot
Bag/Mulberry
Ripped Jeans/H&M
Sneakers/Nike


 

Kiitos lenkkarimuodin ja viime keväänä alkaneen collegeihastuksen  on minustakin saatu taas kaivettua se sporttinen jumppamimmi esille, jota olen jo usean vuoden ajan yrittänyt saada vähitellen kitkettyä itsestäni poispäin :D Tykkään toki pukeutua usein melko rennosti, mutta koska arkea on elämässä huomattavasti enemmän kuin juhlaa haluan suosia niitä ns. kivoja ja omallatavallaan hienompia vaatteita myös ihan tavallisina viikonpäivinä. Ihan tästäkin syystä lenkkareiden ja lippiksen kaveriksi valikoitui viikonloppuna klassinen vaaleansininen takkikaunokaiseni eikä nyt esimerkiksi tikkitakki ja laukuksi iki-ihana Lily joka edelleen kertatoisensa jälkeen saa hymyn korviini asti kun sitä katselen.    

Niin ja ihan kevään kunniaksi päivittelin (näillä ei niin kaksisilla taidoillani) myös hieman itse blogin ulkoasua. Mitäs pidätte entistä vaaleammasta näkymästä? :)

6 kommenttia:

  1. Ihan täyskymppi look jälleen, wau! Ei mee sporttisuus mitenkään överiksi ja värimaailma on raikkaan keväinen <3 Ja uusi ulkoasu on kivan raikas :) Tänään lähteekin mulla raybanin aviatorit tilaukseen kevätsäitä varten :) Mikäs sen parempaa ajanvietettä kipeenä oliskaan kuin nettikaupat ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, kaunis kiitos sinulle ihanasta kommentista :)<3 Juu äsken avasinkin vasta hetken tauon jälkeen koneen ja heti bongasin tuon, onnea uudelle onnelliselle arskojen omistajalle!! Oon kyl happy sun puolesta että vihdoin noi nyt sait ;)
      Sitä Auringonpaistetta odotellessa :P

      Poista
  2. Nice look, love the colour combo!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you very much, I just compound two of my favorite color, navy and pastel blue together ;)

      Poista
  3. Tämä asu on ihan kymppi! Pitäisikin kaivaa lippis taas esiin, se on niin kätevä myös huonojen hiuspäivien pelastajana ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti Emmi!<3 Sultahan tämän lippisinspiksen syksyllä nappasinkin joten kiitos myös siitä ;) Joten nyt ihmeessä lippis taas esille!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)