maanantai 25. toukokuuta 2015

Dear Summer; This Year Be Supreme

Tänään kesälomani alkuun on tasan viikko! 


Tämä tarkoittaa että pääsykokeet ovat tuolloin ohi ja niiden jälkeen lomaa on viikon verran jolloin kerkeän hengähtämään ihan kunnolla ennen normaalin arjen jatkumista töiden parissa. Nauttia vaan. Lomaviikolle onkin pikkuhiljaa alkanut kertyä yhtä jos toista ohjelmaa. 

 Ja lomalla aion ainakin siis: 

-Pitää kesänalottajaisjuhlat ja
nähdä niitä kaikkia ystäviäni joita en ole koko keväänä kerennyt nähdä

-Käydä Helsinki-visiitillä

-Pyörähtää muutamassa laitteessa Särkänniemessä

-Sytyttää mökillä saunan ja istua paljussa kylmä juoma kädessä. Sekä grillata!


Olen pohtinut muutenkin tulevaa kesää tässä todella paljon.. Se voi olla joko tähänastisen elämäni parasta aikaa tai sen voin viettää murehtien asioita jolle ei loppupeleissä voi mitää! Päätin kuitenkin valita tämän ensimmäisen vaihtoehdon ja ottaa kaiken ilon irti ajasta joka on loppupeleissä niin lyhyt että ennen kuin kerkeää KIS-SA sanoa se onkin ohi jo 

Ja koska jotain voi aina etukäteen vähän suunnitella, olen listannut tänne niitä elämän pieniä-suuria iloja ja suunnitelmia joiden asioista kesästäni tulee ehdomasti se -mitä parhain!
En tiedä maailmassa montaakaan parempaa juttua kuin auringon paisteella kiireettömät terassikahvit tai lounas ulkosalla.

Aionkin ottaa tästä ajatuksesta kaiken irti ja:

-Käydä syömässä paikoissa joissa en ole vielä koskaan ennen käynyt (niitä riittää)

-Istua suosikki terassillani arkenakin afterwork aikaan

-Järjestää monen monta puistopiknikkiä takapihalla

-Käydä torilla ostamassa mansikoita ja herneitä

-ja mikä tärkein; Aion syödä ehdottomasti vähintään yhtä paljon jäätelöä kuin viime kesänä! Maistaa kaikkia niitä Minetti-jäätelön makuja mitä en ole vielä maistanut :P


Koska suureksi harmikseni mitään kunnon rantalomaa (vaikka reissukuume on ihan järrjetön) ei tälle kesälle ole saatu järjestettyä, aionkin nauttia täysinrinnoin ihanasta Suomen kesästä joka on parhaassa tapauksessa lämmin ja vähäluminen ;)

-Käytänkin hyväksi enemmissä määrin sitä mahdollisuutta että lähipiirini jakautuu kesäksi ympäri Suomea töihin! Nukkumapaikkoja löytyykin siis Extemporee reissuja varten Helsingin suunnilta, Turusta, Vaasasta ja Jyväskylästä.

-Kesällä olisi tarkoitus myös käydä katsastamassa ainakin yhdet festarit joista kiikarissa meillä olisikin ensikertaa Ruisrock!!!

-Kokeilla myös jotain uutta urheilulajia: ainakin vesihiihto-kurssin ajankohta on merkattu jo kalenteriin! Mitäs muuta sitä keksisi, Suppausta ehkäpä?


Mukavien suunnitteilla olevien pikku reissujen lisäksi muistan myös nauttia ihanasta kotikaupungistani Tampereesta jolla on etenkin kesällä paljon annettavaa!

-Meinaakin liittyä kukkaisviikkojen ja Tammerfestien tuoman ihmispaljouden sekaan keskustassa

-Kävellä mekonhelma hulmuten yön pikkutunneilla tuttua reittiä kotiin 

-Siemailla kylmää valkkaria Näsinkalliolla auringonlaskun aikaan

-Viettää monta hellepäivää Ratinan rannassa aurinkoa palvoen

-Lenkkeillä pitkin harjuja ja juosta tuhottoman määrän portaita pikku tsempparini kanssa joka pienestä koostaan huolimatta on melkoinen tehopakkaus

-ja käydä kaikissa muissakin tämän hetkisissäkin suosikki paikoissani ja muistaa taas miksi ne ovat juuri niitä ykköslemppareitani


Kaiken kaikkiaan aion nauttia tästä kesästä ja sen tuomista hetkistä, katsella välillä maailman menoa myös kameran linssin läpi, sen enempää asioita murehtimatta ja tehdä niitä kaikkia juttuja mitä voin sitten syksyn sateisina ja pimeinä iltoina lämmöllä kotisohvalla muistella :)

6 kommenttia:

 1. Samat suunnitelmat kesän suhteen löytyy myös täältä! Aion nauttia jokapäivästä täysin rinnuksien. <3

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja löytyy sun kesän to do listalta. On niin pieniä arkisia asioita kuin vähän suurempiakin suunnitelmia, kummatkin yhtä tärkeitä :) Monet noista löytyy myös omalta listalta. Lomaa odotellessa, kyllä se sieltä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein nostaisin jalustalle nuo pienet ilot, sillä ne useammin unohtuvat, ujuttautuvat niin hyvin sen tavallisen arjen sekaan! Mutta kun niistä oppii nauttimaan saa paljon enemmän kaikesta irti :) Vaikka toki myönnän että esim viikon rantaloma lämmittää jossain määrin mieltä huimasti enemmän kuin ne yhdet tiistaiset terassikahvit ;)
   Kiva kuulla että sielläkin on jo tehty kesäsuunnitelmia ja kyllä se loma tulee ennen kun huomataankaan! :P

   Poista
 3. Suunnitelmasi kuulostavat hyviltä ja ihania kuvia :) itselleni on varmasti tulossa elämäni paras kesä, sillä olen pitkällä lomalla ainakin kesän ajan! Olenkin niin onnellinen tästä tilaisuudesta lomailla nyt :) aion elää hetkessä ja ottaa vapaa-ajastani kaiken ilon irti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kuvien keräily tuotti hieman haasteita sillä viime kesältä on todella vähän kuvamateriaalia joka ehkä jopa vähän näin jälkikäteen harmittaa mutta tässä petraamisen aihetta tälle kesälle ;)
   Oi että kuullostaa todella mahtavalta tuo pitkä kesäloma!! Tämä taitaa olla tältä erää viimeinen kesäni jolloin oikeasti lomailen sillä todella toivon että syksyllä löydän itseni koulun penkiltä jollonka ainakin seuraavat kolme kesää tehdään vain ja ainoastaan töitä :) Joten nyt nautitaan!!!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)