torstai 14. toukokuuta 2015

Denim on Denim


Demin blouse/H&M
Coat&jeans/Veromoda
Sunglasses/Ray Ban
Bag/DKNY
Sneakers/NikeFarkkupaita -eräs suosikki vaatekappaleeni. Vaatekriisin iskiessä valitsen useasti juuri tämän kysyisen puseron. Tavallaan jo harmittaa etten alunperin ostanut tätä heti kaksin kappalein! Tuplafarkku onkin sittemmin uusi tuttavuus, sillä aiemmin olen melko tylsästi yhdistänyt aina vain mustaa ja farkkua. Itseäni miellyttääkin kovasti kontrasti juuri näin päin että paita on housuja vaaleampi.
Asuun olisi saanut aivan toisenlaista ilmettä avaamalla paidan napit tai vaihtamalla farkut revittyihin versioihin. Tällä kertaa kuitenkin viileän ilman vuoksi pysyivät napit visusti kiinni! 
Mitäs pidätte kuitenkin ihan tästä asusta? :)

Punainen veskani pääsi myös vihdosta viimein asukuviin asti! Muistattekos vielä kun syksyn Hullareilla kyseinen laukku nimeäni huusi. Käytössä se onkin ollut monen monta kertaa ja myös kesällä se tulee varmasti ylläni näkymään! Kesä tule jo!!!

2 kommenttia:

 1. Oih miten ihana asu ja tuo laukku on kyllä aivan täydellinen!! <3 Tällä tavoin voisin jopa itsekin harkita eri denimien yhdistämistä, oikein onnistunutta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhannesti kiitoksia sulle Oona :)<3 Ja laukku on kyllä <3
   Kiva kuulla että pieni kipinä ajatukselle leimahti myös siellä suunnalla tämän suhteen ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)