tiistai 12. toukokuuta 2015

Thuesday's WishOutfit

White Jeans

Pidän valkoisesta väristä kovasti pukeutumisessa, mutten oiken koe sitä housujen värinä ehkä omakseni. Nyt kuitenkin sellainen pienenpieni mielenkiinto tälle ajatukselle heräsi kun bongasin Hennesiltä valkoiset korkeavyötäröiset polvireikäfarkut.

 Valkoisen ja ruskean/beigen yhdistelmä on mielestäni aivan ihana, mutta myös harmaan värin kanssa valkoinen sointuu ainakin omaan silmääni kivasti. Tällaisen asun kaveriksi vielä pitkä trenssi ja voisin jopa kuvitella sen jo ylläni. Se jääkin nyt nähtäväksi nähdäänkö myös tämä neiti ensikertaa sitten yläasteen tänä kesänä valkoisissa farkuissa ;)

4 kommenttia:

 1. Kauhistelin myös pitkään valkoisia farkkuja niiden tahroille herkän pohjan ja puheiden takia, ettei valkoinen mukamas ainakaan 'slimminnä' jalkoja :D Löysinkin myös juuri Hennesin alesta viime kesänä valkoiset farkut ja yllätyin miten kivasti ne piristää muuten harmaan tai muuten tylsän asun. Valkoisia housuja löytyy yllättävän paljon alesta ja ovat selvästi vähän aliarvostettuja :D Voisin jopa sanoa että mielummin valkoiset kuin paljon hehkutetut pastelli pöksyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä miten itsekin näitä niin kauhisten vaikka esim valkoisia shortseja löytyy paritkin :D Voi olla ettei olla ehkä ainoita jotka ei ihan hetki ole syttyneet valkoisille housuille ja toden totta niitä näkee melkoisen paljon alerekeissä! Täytyisi vaan löytää justiinsa eikä melkein sopivat yksilöt :P Kivaa vaihtelua olisi kyllä!!

   Poista
 2. Aika kiva olis just laittaa tuo asu päälle, tyylikkäitä valintoja tässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisi kyllä minunkin mielestäni ;) Toteutusta vaille valmis kokonaisuus :P

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)