lauantai 9. toukokuuta 2015

Jogger Pants Outfit

Harvemmin tulee jälkikäteen mitään yllään olleita asuja enää kuvattua, mutta tässä tulee kuitenkin yksi josta tykkäsin tuolloin aivan hirvittävästi. Joten kuvaukset pystyyn! Kyseinen asu olikin ylläni muutama viikko takaperin kun oltiin ystäväni kanssa katsomassa Sami Hedbergin 365 -Stand upp kiertueen keikkaa. Ei olisi itselleni ensimmäisenä tämä tullut tuonne meneminen mieleen vaikka Stand uppin (kulttuuriksi tätäkin voi varmaan kutsua) suuri ystävä olenkin, mutta kun liput vapautuivat huikean hyviltä paikoilta lauantai alkuillan showhun eihän sitä nyt kieltäytyä sopinut ;)


 

Jogger pants/Vila
Blazer/Gina Trikot
Blouse/Bik Bok
Sungalasses/Ray Ban
Bag/Mulberry
Heels/Zara


Kokosin asun aluksi kyseisten housujen ympärille, jotka alennusmyynneiltä joulun jälkeen bongasin. Housujen kaveriksi kaipasin väriä joten vaaleanpunainen toppi ja samaan sävymaailmaan menevä huivi olivatkin valkoista parempi vaihtoehto. Vielä suosikki bleiska niskaan. Ja kokonaisuus oli asusteita vailla valmis. Muistattekos vielä kun viime syksynä kyseisen väristä takkia metsästelin. No reilun puolen vuoden aktiivisen etsinnän jälkeen The One yksilö löytyi bloggaaja kolleegan kirppiskassista.


Onnistuneista asukuvista kuuluu tälläkertaa kiitos sisarelleni, Pus<3 Ja aivan pakko vielä kiittää kyseisen bleiserin entistä omistajaa onnistuneista kaupoista, sillä bleiska on ollut itselleni Todella mieleinen. Täältä se on saanut rakastavan kodin! Kiitos Lili <3 

 

Kuvissa olen kuulemma usein todella vakavana mutta tämä johtunee siitä etten yleensä valitse niitä hammashymykuvia tai muita ylitaiteellisuuksia tänne vaikka niitä toki aina muutama kuvamateriaalin joukosta löytyykin. Joten kuvaajan mieliksi tämä loppukevennys :) 

Mitäs pidätte tämmöisestä vähän erinäköisestä asusta? 
"Juhlillisempia" asuja blogissa kun ei ole näkynyt yhtään. Kesäkuussa on kuitenkin luvassa ainakin parit juhlallisuudet, joten näitä korkkariasuja tulossa varmasti lisää silloin! Pidän myös huolen että asut tallentuvat kameralle asti ;)

4 kommenttia:

  1. Todella kiva asu, sopii just eikä melkein yllesi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia<3 Itsekkin kietämättä tykästyin tähän asuun kovasti!

      Poista
  2. Ihanat nuo housut! :) Ja muutenkin todella kivoja kuvia nämä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos!! ;) Kieltämättä tuli näistä heittämällä myös omat lemppariasukuvat :) Olisi ollut kuvamateriaalia vaikka toisenkin postauksen verran

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)